Надали има някой, който поне веднъж в живота си не

...
Надали има някой, който поне веднъж в живота си не
Коментари Харесай

Нострадамус създаде това Колело на съдбата: Проверете лично съдбата си и получете отговор на въпрос, който ви вълнува

Надали има някой, който най-малко един път в живота си не е чувал за Нострадамус. И до през днешния ден едни се възхищават на точността на прогнозите му, а други тъкмо противоположното – считат го за самозванец.
Нострадамус написа пророчествата си в метафори и основава Колело на ориста. Само би трябвало да пандизите очи и да се концентрирате върху това, което желаете да разберете от Колелото. Посочете с пръст към него и цифрата, което неумишлено сте показали, ще ви даде отговора.
Лесно е, пробвайте!


Отговори:
1. Да. Вие принадлежите към хората, които не губят наличие на духа, даже и в най-трудните обстановки. Така че не се отхвърляйте от намирането на решение на вашите
проблеми, защото притежавате устойчивост и самообладание. Ще съумеете. Научете се да вярвате на себе си, само че и на другите.
2. Да. Но не през днешния ден или на следващия ден. Някой стои на пътя ви, пробвайки се да ви обърка. Не го приемайте прекомерно съществено. Просто се пробвайте да избегнете спора и да намерите позитивно решение на казуса.

3. Да. Събитията в идващите дни ще надминат всички ваши упования. Ако употребявате рационално силата си, ще имате преимущество. Бъдете търпеливи както във връзка с себе си, по този начин и към другите.
4. Да. В момента вие се носите на ръцете на шанса. Следователно, няма причина да се съмнявате. Късметът ще ви съпътства дълго време. Насладете се на тези щастливи
седмици.

5. Точно по този начин. Според Нострадамус сега обръщате прекомерно доста внимание на мнението на другите. Не чакайте прекомерно дълго и дано другите да схванат, че
мнението ви би трябвало да се почита.
6. Всичко ще бъде по-трудно, в сравнение с сте очаквали. Хората имат друго виждане за нещата. Ето за какво би трябвало да слушате препоръките на ваш другар или на член от фамилията ви, с цел да избегнете даването на подправени очаквания.
7. Вашият проблем към момента не е решен. Дайте си време и не пълнете главата си с спомагателни проблеми. Опитайте се да се насладите на момента и нещата ще се решат с времето. Ако сте прекомерно обезпокоени, пробвайте колелото на ориста още веднъж след една седмица.

8. Бъдете деликатни. Опитайте се да не вярвате на всичко, което се споделя. Наблюдавайте от разстояние. Днес, всичко към вас наподобява в по-благоприятна светлина, в сравнение с е в реалност. Внимавайте да не бъдете разочаровани по-късно.
9. Без подозрение. И въпреки всичко, ще се нуждаете от помощ. Говорете със собствен добър другар за проблемите, пред които сте изправени. Той ще види нещата обективно и от друга
гледна точка.

10. Да. Не позволявайте това да ви подведе. Покажете самочувствие и убеденост и всичко ще бъде наред. Разчитайте повече на интуицията си и по този метод ще
избегнете и най-малкото отчаяние.
11. Твърде скоро. Оставете този въпрос за по-късно и бъдете по-толерантни. Това ще ви помогне.
12. Много е допустимо. Всичко се развива доста по-бързо и по-положително, в сравнение с можете да си визиите. Имайте поради, че някой откровено желае да бъде ваш другар.

13. Всичко, което сте си представяли, ще се сбъдне, само че по друг метод. Това може да обърка най-близките ви хора, тъй като те могат да ви помислят за непредвидима персона, което не постоянно е от изгода. Бъдете по-решителни – по-обичани сте, в сравнение с си мислите.
14. Според Нострадамус всичко ще бъде наред. Но единствено в случай че се подхващат дейности. Трябва да поемете самодейността в ръцете си. Изненадайте всички с успеваемостта си и разнообразието от хрумвания.
15. Да, можете да разчитате на шанса си. Тук ще намерите непредвиден и удобен поврат на ориста. Не правете нищо, просто изчакайте момента. Прибързаността в нещата ще ви води в неверна посока.

16. Всичко ще се сбъдне. Но не по метода, по който сте си представяли. Така че, бъдете подготвени за всевъзможен тип промени и не се концентрирайте върху една-единствена цел. Не отхвърляйте причините незабавно.
17. Все още е под въпрос. Трябва да мислите за вашите стремежи деликатно, защото концепциите ви не са изцяло развити. Очаквате прекалено много от другата страна. В идващите няколко дни, нещата няма да се трансформират. Но, едно щастливо събитие може да донесе по-голяма изясненост.

18. Може да изпитате усложнения. Първо ще бъдете разочаровани, само че това не значи, че възможностите ви са дребни. Именно разочарованието ще способства за
положителното развиване. Кръгът ви от другари се разраства и става по-добър и по-стабилен.
19. Недоверието и гневът са към момента надалеч от вас.
20. Да. В този миг, шансът е на ваша страна и по тази причина няма причина да се съмнявате в удобния излаз. Щастието ще бъде с вас за дълъг интервал от време.
21. За да се извърши изцяло задачата ви, би трябвало да положите малко старания. Бъдете смели да поемате опасности и нещата ще отидат в посоката, в която сте желали. Бъдете деликатни за всичко, което се случва към вас и не забравяйте, че няма случайности в този свят.
Инфо: отбаба

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР