Над учебниците и върху образованието си ще залегне все още

...
Над учебниците и върху образованието си ще залегне все още
Коментари Харесай

Все още законната снаха на Ахмед Доган с кардинално решение след изневярата

Над учебниците и върху образованието си ще залегне към момента законната снаха на Ахмед Доган - Памела. Чаровната брюнетка е решила да предприеме нова крачка в живота си, откакто разгласи, че ще се разделя с наследника на политика - Демир.

Както е известно, преди няколко дни Памела хвърли бомбата и разкри, че се разделя със брачна половинка си. Причината - изневери от негова страна.

Дни по-късно Памела към този момент е взела съществено решение по какъв начин да прежали по-бързо краха на връзката си със сина на Доган.

По информация на " България Днес " хубавицата е записала следващата си специализация. Този път Памела избира да учи в Националната спортна академия. Специалността, върху която ще натрупа познания, е спортна логика на психиката.

Тази материя не е непозната на снахата на Доган. Таткото на Памела - Николай Жейнов, е един от най-уважаваните и качествени футболни мениджъри у нас.

Сексапилната мацка и наследникът на Доган подвигнаха женитба преди три години. От брака си имат две деца. Синът им Адмир е роден на 13 декември 2018 година Преди 2 година и половина на бял свят се появи и щерка им - Ноел.

След като изненадващо разгласи решението да се разведе със брачна половинка си, Памела разкри, че от 2 години има информация за хойкането на брачна половинка си. Куп дами пробвали да обяснят на Памела, че Демир има любовници, само че самата тя тогава не обръщала внимание.

Била сигурна, че обичаният й е лоялен и правилен. И по този начин до предходната седмица, когато Демир по простъпка се обадил на любовницата си пред нея и Памела чула по какъв начин от другата страна на телефона жена споделя " Кво става, бебе? ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР