Над ЦСКА надвисна купесто-дъждовна облачност през последните дни. На Армията

...
Над ЦСКА надвисна купесто-дъждовна облачност през последните дни. На Армията
Коментари Харесай

Здравко от "Ритон": Да застанем зад Гриша Ганчев! В ЦСКА има доста марди

Над ЦСКА надвисна купесто-дъждовна облачност през последните дни. На " Армията " повече се приказва за глобите, наложени от ФИФА, в сравнение с по спортно-техническата част. За горещите събития на Борисовата градина " Мач Телеграф " се свърза с един от емблематичните почитатели на клуба - легендата на БГ естрадата Здравко Желязков от " Ритон ".

" Първото, което желая да кажа, е, че би трябвало да застанем зад притежателя на тима Гриша Ганчев и да го подкрепим. Трябва да му помогнем и този Боби да вземе да се маха! Да идва някой образован и просветен човек като Бербатов.

Колкото до контролите, против тези ментета македонците Академия Пандев, всички, които играха в мача, би трябвало да бъдат санкционирани и да се изхвърлят. Може ли да загубиш с 0:4 от едни самодейци, та " алените " ги нямаше на терена! Глоби! Единствено този Гарсес ми хареса. Само той от тази контрола би трябвало да остане, другите към изхода. Направо ми идваше да счупя тв приемника, нямам какво да прибавя повече. Изнервям се единствено като се сетя. Останалите контроли ми харесаха. Но там играха и напълно разнообразни играчи. С този състав мъчно ще се стигне до купата. Може би следващата година, в случай че се стегнат редиците. Маурисио Гарсес ми подхожда като състезател. Той си има и походката на футболист. Личи си, че има бъдеще на " Армията ", стартира Здравко.

" В останалите другарски срещи се видяха много хубави неща. Най-вече в тази против Динамо Москва. Ами погледнете го да вземем за пример Брадли Мазику. ЦСКА има потребност от такива играчи като него. Той сигурно си потегля и все пак се раздаваше до последната секунда. На лимита на опциите си, но множеството са марди. Варела също е прелестен състезател, но при него е различен казусът. Той няма манталитета на първенец. Но и той се старае, за разлика от ония, където са пристигнали в клуба, с цел да си вземат заплатките и да разхождат " алената " фланелка по терена. Ако някой ми каже какво прави Мухар в този тим, ще му стисна ръката. Та той едвам се движи. Марда! Само прави нарушаване след нарушаване. Но всеки прави неточности, както и управлението. Важното е в този момент да сме зад Гриша Ганчев и тима. Да им помогнем в събирането на средствата. Трябва да се активизираме, както го вършат левскарите. Ако не бяха те, този тим към този момент нямаше да го има ", продължи той.

" Стискаме палци и да успеем да вдигнем стадиона. Няма страна в Европа с такива игрища като нашите тук. Вижте какви уреди подвигнаха в Албания, Сърбия, Македония и Румъния, а тук?! БФС би трябвало да ги вкарат в пандиза за излагания пред света! Дано намерят парите от автомагистралите и ги върнат, та да може да се вдигне най-малко един стадион с тях. Ние сме единствените без стадион. Срам ме е, като дойдат европейски тимове тук. Сега Гриша Ганчев желае просто да вдигне хубаво оборудване, което приляга на клуб като ЦСКА. Дори не им желае пари. И те отново се чудят по какъв начин да го спрат и му пречат ", продължи Желязков.

" С тази скромна селекция не съм сигурен, че ще успеем да вземем купата, само че все може да вземем Купата на България. Дано се стигне и до пробив в Европа. И въпреки всичко разбрах, че доста от играчите, с които е разговаряно, са си намерили други тимове. Има качествени играчи в клуба, нека се случат нещата ", приключи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР