Над по-голямата част от страната времето днес ще е предимно

...
Над по-голямата част от страната времето днес ще е предимно
Коментари Харесай

Слънце и облаци се редуват през следващите дни, температурите остават високи |

Над по-голямата част от страната времето през днешния ден ще е най-вече слънчево, само че от запад облачността ще стартира да се усилва. След обяд на обособени места в Западна България ще превали едва. 

Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.  

Над планините сутринта ще е най-вече слънчево, само че още към обяд над западните региони, а до вечерта и над централните, облачността ще се усили. Само на обособени места в масивите в Западна България ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра височина ще е към 21, ана 2000 метра - към 14 градуса. 

Слънце ще грее и край морето, където ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 24-25 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала. 

През идващите дни слънце, облаци и валежи ще се редуват в другите елементи на страната. Максималните температури ще са близки до 30 градуса. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР