Над по-голямата част от страната днес облачността ще е значителна.

...
Над по-голямата част от страната днес облачността ще е значителна.
Коментари Харесай

Днес небето ще се мръщи, не излизайте без чадър

Над по-голямата част от страната през днешния ден облачността ще е забележителна. Главно в източната половина ще превалява дъжд. Разкъсвания и понижения на облачността ще има в Югозападна България. През нощта вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е слаб, в източните региони до сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 10° и 15°.

За Пловдив синоптиците предвиждат минимална температура 4°, а оптималната 14°

В планините ще доминира облачно време. Превалявания от дъжд, над 2000 м - от сняг ще има основно в централните и източни региони на Стара планина и в Източните Родопи. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад. Ще е слаб до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

През идващите дни до края на седмицата ще е съвсем без превалявания, единствено на обособени места са вероятни напълно слаби и краткотрайни валежи. По-често ще доминира облачно време, само че ще има и разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността, по-значителни в петък. Дневните температури в петък и събота ще са най-вече сред 10° и 15°, а в неделя, с ориентирането на вятър от югозапад, краткотрайно ще се затопли. През първата половина от идната седмица облачното време ще се задържи. Вероятността за превалявания е по-голяма. От северозапад ще стартира намаляване на температурите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР