Над футболен стадион в Айова се развя банер „Къде е Мелания?“ точно преди пристигането на Тръмп, ДеСантис и други кандидати за президент

...
Къде е Мелания?“ банер беше издигнат от самолет преди футболния
Коментари Харесай

„Къде е Мелания?“ банер беше издигнат от самолет преди футболния мач Cy-Hawk.

Мелания Тръмп отсъстваше от предизборната кампания, тъй като съпругът й се бори за втори мандат.

Миналия месец , банер с надпис "Бъди харесван, Рон!" беше прелетяно над панаира на щата Айова в Де Мойн.

Преди съботния футболен мач на Cy-Hawk между Iowa Hawkeyes и Iowa State Cyclones във въздуха витаеше политика.

Буквално.

Тъй като бившият президент Доналд Тръмп ще присъства на мача, „Къде е Мелания?“ банер, питащ за местонахождението на бившата първа дама Мелания Тръмп, беше издигнат над стадион Джак Трайс в Еймс, Айова.

Мелания Тръмп на практика отсъстваше от предизборната кампания, вместо това остана във Флорида със сина на двойката, Барън Тръмп. Бившата първа дама твърдо подкрепя кампанията на съпруга си за 2024 г., но според The ​​New York Times е запазила нисък профил поради чувства на предателство от редица приятели, помощници и членове на семейството по време на престоя й в Белия дом.

Тръмп, който се надява да запази статута си на фаворит в щата Хоуки, тъй като е укрепил позицията си сред републиканските избиратели в националните проучвания, посещава щата за втори път през последните седмици.

Това съдържание е не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Миналия месец Тръмп присъства на панаира на щата Айова в Де Мойн.

Гов. Рон ДеСантис от Флорида и Дъг Бургум от Северна Дакота, бившият губернатор Аса Хътчинсън от Арканзас и предприемачът Вивек Рамасвами също се очаква да присъстват на играта.

Това не е първият път през последните няколко месеца че републикански кандидат за президент е бил тролван.

По време на панаира на щата Айова, банер с надпис „Бъди харесван, Рон!“ беше излетян от самолет на добре посетеното събитие.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР