Над две трети от германците са доволни от справянето на

...
Над две трети от германците са доволни от справянето на
Коментари Харесай

Две трети от германците са доволни от мерките на правителството срещу пандемията

Над две трети от германците са удовлетворени от оправянето на федералното държавно управление с пандемията от ковид, съгласно анкета на института за проучване на публичното мнение " Кантар " (Kantar), осъществена на 15 октомври по поръчка на в. " Билд ам зонтаг ", оповестява ДПА.

Около 68 % от запитаните правят оценка ръководството на пандемията като " по-скоро положително ", демонстрират резултатите, оповестени през днешния ден. Според 27 на 100 реакцията е " по-скоро неприятна ", а 4 % са дали отговор " не знам ". Относно задължението да се носят маски на всички публични места в рисковите зони, когато не е допустимо да се съблюдава обществена отдалеченост, 89 % декларират, че мярката е вярна, 10 % - че е неправилна, а 1 % от интервюираните нямат мнение, предава Българска телеграфна агенция. 

Ограничаването на частните празненства до 10 участници от най-много две семейства в рисковите зони се счита за вярно от 74 % от интервюираните и неправилно от 22 %, а 4 % са дали отговор, че " не знаят ". 70 на 100 от интервюираните поддържат вечерен час в заведенията и цялостна възбрана на продажбата на алкохол след 23,00 ч. в рисковите зони, 27 % отхвърлят тези ограничения и 3 % не са сигурни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР