Над дузина служители на кампанията на президента Байдън, наети да

...
Над дузина служители на кампанията на президента Байдън, наети да
Коментари Харесай

Служители на кампанията на Байдън издават писмо, в което протестират срещу войната между Израел и Хамас, призовават за прекратяване на огъня, прекратяване на помощта за Израел

Над дузина чиновници на акцията на президента Байдън, наети да преизберат президента, издаде анонимно писмо в сряда, протестирайки против метода на Байдън към продължаващата война сред Израел и Хамас.

В писмо, споделено в Medium, 17 сегашни чиновници на Байдън за президента приканиха Байдън да се застъпи за неотложно преустановяване на огъня във войната, стартирана от изненадващата офанзива на палестинската терористична организация Хамас против почтени израелци.

„ Като ваш личен състав, ние имаме вяра, че е както честен, по този начин и електорален императив да призовавате обществено за преустановяване на принуждение “, пишат чиновниците в писмото.

Анонимното писмо твърди, че гибелта на палестинците „ не може да бъде оправдана “.

Президентът Байдън се среща с израелския боен кабинет в Тел Авив, 18 октомври 2023 година, на фона на продължаващите борби сред Израел и Хамас. (Brendan Smialowski/AFP посредством Getty Images/File)

„ Съучастие в гибелта на над 20 000 Палестинците, 8200 от които са деца, просто не могат да бъдат оправдани. "

Служителите споделиха, че " безразборните " бомбардировки на Израел в Газа са " фундаментално противоположни " на вярата на Байдън в справедливостта, съпричастността и достолепието на човешкия живот.

„ Присъединихме се към тази акция, тъй като полезностите, които вие и ние споделяме, са тези, за които си коства да се борим. Справедливостта, съпричастността и нашата религия в достолепието на човешкия живот са гръбнакът освен на Демократическата партия, само че и на страната ", се споделя в писмото. „ Отговорът на вашата администрация обаче на безразборните бомбардировки на Израел в Газа е фундаментално противопоставен на тези полезности – и имаме вяра, че това може да ви коства изборите през 2024 година "

Протестиращи по време на пропалестинска проява пред Белия дом във Вашингтон, окръг Колумбия (Нейтън Хауърд/Блумбърг посредством Getty Images/файл)

В допълнение към апела за неотложно преустановяване на огъня, 17-те лица приканиха администрацията на Байдън да приключи безусловната военна помощ за Израел и се застъпиха за деескалация в района, в това число освобождението на заложници.

Писмото също прикани президента демократ да проверява дали дейностите на Израел в Газа нарушават закона Лийхи, който не разрешава на американската войска да финансира непознати военни сили, забъркани в груби нарушавания на човешките права.

Президент Байдън (Anna Moneymaker/Getty Images/File)

Сътрудниците твърдяха, че болшинството от демократите поддържат прекратяването на бомбардировките на Израел в Газа.

„ Американците, изключително младите американци, се усещат извънредно буйни по този въпрос. Всъщност 72% от гласоподавателите под 30 години — основен изборен блок на Демократическата партия — не утвърждават метода, по който се справяте с спора в Газа “, се споделя в писмото.

Президентът Байдън и първата дама Джил Байдън. (AP Photo/ Файл)

Служителите на личния състав настояват, че не е „ задоволително единствено да бъде опция на Доналд Тръмп “, само че Байдън би трябвало да поддържа преустановяване на огъня.

„ Не е задоволително просто да бъде алтернативата на Доналд Тръмп ", се споделя в писмото. „ Кампанията би трябвало да промени чувството в стомасите на гласоподавателите, същото възприятие, което ни тежи всеки ден, до момента в който се борим за вашето преизбиране. Единственият метод да извършите това е да наградите за преустановяване на огъня. "

По-рано през декември десетки чиновници стачкуваха против политиката на своя началник към Израел.

„ Прекратяване на огъня “ беше изписано със запалени свещи пред протестиращите със знак зад тях, който гласеше: „ Президент Байдън, вашият личен състав изисква преустановяване на огъня. “

Сара Румпф-Уитън е създател на изключителни вести за Fox News Digital и Fox Business. 

Тя е родом от Масачузетс и е основана в Орландо, Флорида.

Съвети и хрумвания за истории могат да се изпращат на sarah.rumpf@fox. com и на X: @s_rumpfwhitten.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР