Над Черноморието днес по-значителна, ниска облачност ще има през първата

...
Над Черноморието днес по-значителна, ниска облачност ще има през първата
Коментари Харесай

Температури до 14 градуса по Черноморието днес

Над Черноморието през днешния ден по-значителна, ниска облачност ще има през първата половина на деня, научи Moreto.net. 

Ще бъде съвсем безшумно. Максималните температури ще са 13-14°. Температурата на морската вода е 13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над по-голямата част от страната през днешния ден ще доминира слънчево време. Ще е съвсем безшумно и тук-там в низините ще има мъгла или ниска облачност, които по поречието на Дунав и тук-там в източните региони ще се задържат съвсем през целия ден. Там температурите ще останат по-ниски – към 7°-8°. В останалата част от страната оптималните температури ще са сред 10° и 15°. Минималните температури ще са в необятни граници от минус 2°, минус 3° в котловините на Югозападна България до 6°-7° по Черноморието. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за ноември, едва ще се увеличи.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра – към 3°.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР