Над 90 % от учениците в началните класове в Кюстендил

...
Над 90 % от учениците в началните класове в Кюстендил
Коментари Харесай

Колко от децата в началните класове в Кюстендил ще се хранят в училище

" Над 90 % от учениците в началните класове в Кюстендил ще се хранят в учебно заведение ", заяви кметът на Община Кюстендил Петър Паунов.

Той благодари на всички родители, подкрепили изхранването на децата си в учебно заведение, макар увеличената цена на обедното меню. Към днешна дата в общинското дружество " Ученическо хранене " се хранят 970 деца, уточни Паунов и посочи, че някои от учебните заведения към този момент са подали поръчки и за изхранване на учениците от по-горния стадий на обучение.



Кметът Паунов анонсира и идния Празник на плодородието. Той уточни, че повече от 250 ще бъдат участниците в музикалната стратегия, а над 25 - тези в идното ревю на плодове и зеленчуци.

" Надявам се, че това ще бъде венец на фестивалния сезон. Надявам се още веднъж да окуражим всички да посещават Кюстендил ", сподели Паунов.

Той акцентира, че хотелите в града са цялостни и уточни, че за първи път през тази година ревюто и програмата за Празника на плодородието ще се състоят в парка пред художествената изложба.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР