Над 70% от гражданите не са гласували. Тези, които дават

...
Над 70% от гражданите не са гласували. Тези, които дават
Коментари Харесай

Борисов: Можеше да има стабилно управление между ГЕРБ и партиите на промяната |

Над 70% от жителите не са дали своят вот. Тези, които дават оферти в този момент, в действителност имат по 100 000 гласа. Можеше да има доста устойчиво ръководство сред ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и партиите на смяната, съобщи в Арбанаси ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Шампионът по банкрутиране на банки сега дава оферти за финансова непоклатимост. Румен Гечев, Румен Овчаров или Емилия Масларова са “промяната ”?! - попита Борисов.

Изборите завършиха, в този момент диалозите за бъдещето на България би трябвало да бъдат напълно съответни. Вместо това виждаме следизборно показване на предизборни стратегии в мол. Изправени сме пред три рецесии: миграционна рецесия, коронавирус рецесия и финансово-икономическа рецесия. Затова в листите на ГЕРБ заложихме на опитни специалисти, които знаят по какъв начин да се оправят. В момента няма какъвто и да е проект за преодоляване на рецесиите, сподели ръководителят на ГЕРБ. 

Незабавен мораториум върху тегленето на дълг от страната ще е едно от първите оферти на ГЕРБ в Народното събрание, разгласи още Бойко Борисов.

Загубихме изборите. Но съдията освен свиреше за другия тим, само че и играеше на терен. Никой не може да отхвърли грубата интервенция на служебния кабинет на Румен Радев, нито записаните изборни нарушавания. Дори и в най-лошите ми показа за народна власт не съм очаквал полиция да влезе в университета за заплашване на политически конкурент. Само тъй като ректорът е претендент за президент, коментира председателят на ГЕРБ.

Смяната на позицията им за Крим също е трик. Осъзнават, че скоро ще се провалят, предвижда той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР