Над 70-80 процента т.е. близо 600 зали биха затворили, ако

...
Над 70-80 процента т.е. близо 600 зали биха затворили, ако
Коментари Харесай

Игралните зали възроптаха срещу новите промени на Валери Симеонов за казината

Над 70-80 % т.е. близо 600 зали биха затворили, в случай че минат новите промени за хазарта, препоръчани от Валери Симеонов. Това счита Ангел Ирибозов, ръководител на Българската комерсиална асоциация на производителите и уредниците в игралната промишленост.
Ирибозов съобщи, че в законопроект на ГЕРБ за пръв път се предложили ограничения що се отнася до предварителна защита по отношение на
хазарта. Той уточни опцията " да се самоизолираш ". Ирибозов изясни пред Нова телевизия, хазартът е развлекателен бизнес и е основан с такава цел, а не за създаване на зависимости.
Нито възбраната за приложимост на опиати, нито възбраната да се кара след приложимост на опиати избави Милен Цветков, добави Ирибозов. И посочи, че в този момент игралната промишленост заплаща 230 млн. лв. налози годишно т.е. 10% от корпоративния налог в България. Със закона за
хазарта тази сума ще почне да понижава, счита той.
Отговорна и интегрирана обществена политика – това за Ирибозов е отговорът в битката с хазартните зависимости.
Изрично запитан дали би трябвало да се заплащат подкупи на страната, с цел да има
хазартен бизнес – както споделя Васил Божков, отговорът на Ирибозов е, че няма такива сигнали и че в сектора има и непознати играчи, които са доста номинирани.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР