Над 63 години Спортния тотализатор оказва изключителна финансова подкрепа на

...
Над 63 години Спортния тотализатор оказва изключителна финансова подкрепа на
Коментари Харесай

Спорт тото - време за култура, време за спорт

Над 63 години Спортния тотализатор оказва изключителна финансова поддръжка на българския спорт. Тази значима задача има и ново ампоа с финансово подкрепяне за културното развиване на българското общество. Едно положително начало е поддръжката от страна на Спорт тото за летния фестивал на столицата - Sofia Summer Fest. Това няма да е еднократна помощ за културата от страна на тотализатора. Предвижда се и % от приходите на държавния хазартен оператор да бъдат насочвани и към образованието, като помощта ще бъде за стимулиране на спортната интензивност измежду подрастващите.
 Щастлив участник от Мездра завоюва Джакпота от играта ТОТО 2 - 6/49 на стойност 3 592 445 лв.
Щастлив участник от Мездра завоюва Джакпота от играта ТОТО 2 - 6/49 на стойност 3 592 445 лв.

Така той автоматизирано се трансформира в 111-ия тото милионер от историята на Българския състезателен тотализатор

Още една нова самодейност на Спорт Тото е провеждането на първата лятна " Тото купа ", наречена Burgas Summer Toto Cup. В продължение на два дни 29-30 август, гостите и жителите на този прелестен морски град, ще могат да участват гратис на надпреварите по плажен футбол, на централен плаж " Бургас ". Чудесното въодушевление и незабравимите моменти са обезпечени за всички посетители и участници.

Разбира се, залозите, които вършат участниците в игрите с изключение на да подкрепят спорта и културата, могат да донесат на своите притежатели и разнородни облаги. Добър избор за всеки, който пожелае да опита шанса си е най-новата моментна лотарийна игра на тотото " Моят благополучен ден - BINGO ". Печалбите заредени в играта са за общо 9 124 000 лв., а те могат да бъдат открити във всеки трети ваучър.

Класическите числови игри също имат сериозен капацитет да трансфорат нечии шанс в същинско знамение. За 68-я тираж, който ще бъде извършен на 23-ти август в неделя,
джакпотът в играта " 6 от 49 " се чака да доближи сумата от 2 300 000 лв., а облаги до 3 000 000 лв. могат да донесат залозите в играта " Тото 2 - Зодиак ". Значителен джакпот се натрупа и в играта " 6 от 42 " и за тиража в неделя се чака да доближи сумата от 1 040 000 лв..
 Щастливи дни с облаги за над 9 милиона лв. в новата моментна лотарийна игра на Спорт Тото – „ Моят благополучен ден - BINGO “
Щастливи дни с облаги за над 9 милиона лв. в новата моментна лотарийна игра на Спорт Тото – „ Моят благополучен ден - BINGO “

За калинката се смята, че извършва стремежи и е предходник на шанса

Всеки, който пожелае има опция да влага в шанса си, тъй като спортния дух на спечелилите и духът на хуманизма, са двете съставки, които основават хубавичко основа на сполучливите общества.

Информация за игрите на Спорт Тото може да намерите на, пунктовете със стикер Спорт Тото, както и партньорските вериги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР