Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по

...
Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по
Коментари Харесай

Звезден блясък, стил и много красота на Фестивала на модата и красотата във Варна

Над 600 посетители станаха очевидци на величествен фешън театър по време на петнадесетото издание на Фестивала на модата и хубостта, който се организира преди броени дни във Варна, научи Moreto.net.

Домакин на събитието бе комплекс " Морско казино ", а уредник на събитието - фешън Агенция VIP FASHION GROUP.

Двудневният конгрес впечатли присъстващите с приказност от мода, искра, жанр и хубост, а дизайнерските сбирки на български и непознати марки провокираха бурните овации на феновете на висшата хармония.

Лице на Фестивала на модата и хубостта бе ослепителната Стефани Карова - " Мис Варна " 2021, а като специфични посетители на подиума дефилираха топ моделът и носителка на купата Best Model Of The World 2011 Ива Атанасова и ослепителната Габриела Кирова - " Мис България " 2016.

В ролята на водещ влезе известният артист Симеон Лютаков, а виртуозните осъществявания на танцовите двойки Джузепе Ло Джудиче - Ариша Головачова и Степан Ротар - Надя Подзелинска от състезателен клуб „ Черно море “, носители на десетки интернационалните награди, очароваха присъстващите на събитието.

Истински възторг измежду присъстващите провокираха бутиковите публични и булчински рокли, сътворени от надарените дизайнери на стилните къщи ALEGRA, KIARA FASHION, ТИАНДА и DIDO GEORGIEV.

Участие във Фестивала взеха и най-малките модели на организация VIP FASHION GROUP, които участваха в представянето на сбирка за майки и дъщери на JN SECRET.

Ценителите на модата и хубостта се любуваха и на дизайнерските сбирки на РОШАВАТА ГАРГА, VETEIDA, BOHOSI, WOLF WALLEY, FITNESS LINE, обувки с марка SARA PEN, долни дрехи и бански костюми от АВАНГАРД, шапки с марка HRISTOS, а NIKOLA GIOKA и DESIZO MONNI презентираха своите бутикови мъжки сбирки.

По традиция, уредниците на Фестивала на модата и хубостта предоставиха опция за изява и на възпитаници от Професионалната гимназия по текстил и фешън дизайн във Варна, както и студенти от катедра “Изкуства ” към Варненския свободен университет, които показаха тематични авторски сбирки.

За прическите на моделите се погрижиха топ коафьорите от ателие Кина Кудева, а гримът бе дело на екипа на Кристина Славова – Mascara.

И тази година по време на стилния конгрес екипът на VIP Fashion Group провежда благотворителна лотария, приходите от която бяха дарени на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна, които се нуждаят от средства за лекуване в чужбина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР