Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по

...
Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по
Коментари Харесай

Остават броени дни до избора на Мис Варна 2021

 Над 600 посетители ще станат очевидци на дълго чакания театър във връзка шестнадесетото издание на влиятелния конкурс за хубост МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, уредник и продуцент на събитието. Грандиозният театър е част от годишния Фестивал на Модата и Красотата 2021, който тази година се организира с финансовата поддръжка на Фонд Култура към Община Варна.

Церемонията ще се състои на 26 август в лятната градина на комплекс Морско казино от 21.00 часа, където ще бъде определена Мис Варна 2021, измежду двадесет варненски хубавици.  По традиция, победителката ще показа морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на септември месец.

В ролята на водещ ще влезе известният артист Симеон Лютаков, а специфичен посетител на събитието ще бъде оперната звезда Илина Михайлова.

Повече от три месеца специалисти работят по плановете за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за първи и втори тур на състезанието са основани особено за участничките в него от надарените дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Мирена Чакърова – фешън къща Мира Вижън /ІІІ тур/, а аксесоарите към роклите са направени от Радапола. Във вторият решителен тур, миските ще дефилират с бански костюми на Avangard, а обувките се вършат по поръчка от дизайнерите на Sara Pen.

И тази година присъстващите ще станат очевидци на една  нестандартна хореография и гръмък стайлинг на миските, а истинските превъплъщения на професионалните танцьори от балет Арт Денс и  двадесетте претендентки за купата МИС ВАРНА 2021 ще пренесат многочислената аудитория в един свят, зависим само и само  на Нейно Величество  - Красотата!

За прическите на всички участнички в състезанието ще се погрижат топ коафьорите от Christian of Roma, а грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

Освен купата МИС ВАРНА 2021 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2021. Гласуването за нея започва на 14.08 на уеб страницата -  www.missvarna.com и ще завърши след третия финален тур.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР