Над 60 участници вече са се включили в 16-ия фотоконкурс

...
Над 60 участници вече са се включили в 16-ия фотоконкурс
Коментари Харесай

От Париж до морето пращат целувки за конкурса в Пловдив

Над 60 участници към този момент са се присъединили в 16-ия фотоконкурс „ Най-сладката целувка “ в Пловдив, чиито спечелили ще бъдат оповестени на 13 февруари. За първи път в него вземат участие и съветски жители, които живеят у нас. „ Получихме прелестни фотоси от един млад руснак от Варна. Голямата ни цел беше в тези тежки времена да покажем, че хората отново се радват и се обичат. И че насладата постоянно побеждава “, съобщи пред " Марица " организаторката на състезанието Ваня Недева. Изпратените фотоси са доста благи - майка в национална носия, която целува момчето си на фона на изгрева, влюбени пред Айфеловата кула или булка, която изпраща въздушна целувка.

Част от новите снимки, както и няколко от минали години, бяха подредени на огромни винилови пана в Цар Симеоновата градина на 1 февруари. Те ще останат там до края на месеца. „ Това провокира още по-голям интерес измежду хората и те започнаха да ни изпращат нови произведения “, изясни Ваня Недева.

Голямата премия за фотоконкурса са произведения на известния график Иван Нинов и на младата авторка Геновева Рогова. Ще бъдат раздадени и други награди под формата на уикенди за двама в хотел „ Елбрус “ в Панагюрище и в комплекса „ Тракийски стан “. Поетесата Станислава Станоева и журналистката Екатерина Костова също са предложили свои произведения за награди.

Снимки с целувки за състезанието се изпращат на e-mai: до 13 февруари. Трябва да са написани двете имена на участника, както и координати за връзка. Може да се изпращат до 5 авторски фотоса. В тях не би трябвало да има редакторска интервенция. Няма и никакви възрастови ограничавания. Не е наложително целувките да са с близки хора - може и да са с обичани животни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР