Над 60 топ лектори от най-големите световни брандове ще участват

...
Над 60 топ лектори от най-големите световни брандове ще участват
Коментари Харесай

Топ лектори на световно ниво идват за InnoWave Summit 2018

Над 60 топ лектори от най-големите международни марки ще вземат участие на на InnoWave Summit 2018 - високотехнологичната конференция за цифровизация на бизнеса и публичния бранш. Тя ще се организира във Варна на 19 и 20 октомври. Бизнесът ще има шанса да се срещне с потвърдени експерти на международно равнище.

Изложението ще бъде разграничено на три елементи – експо, нововъведения и бизнес. Билетът за вход коства 118 евро и важи за двама души. На това издание са откроени два акцента – Варна ще се причисли към Европейските стартъп градове, ще се обърне внимание и на дамите в тенологичната промишленост.

Основен проблем пред бизнеса е намирането на фрагменти. Университетите отглеждат такива, които не са толкоз готови за потребностите му, изясни Николай Петканов от Български бизнес конгрес.

Във Варна има сред 28 и 29 хиляди дребни и междинни предприятия. Те желаят да бъдат световни, само че над 60 % от тях нямат никакво наличие в цифровата сфера, акцентира той.

Чрез конференцията демонстрираме, че Варна има място на цифровата карта и оказваме помощ на бизнеса да получи ноу-хау от огромните в тази посока, добави Петканов.

На предишното издание на форума присъединяване са взели над 800 души. Сред тях е имало даже възпитаници от Математическата гимназия, които фалшифицирали билетите, с цел да съумеят да влязат. Тази година те ще имат безвъзмезден достъп. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР