Над 60 процента от новите случаи на заразяване с във

...
Над 60 процента от новите случаи на заразяване с във
Коментари Харесай

Британският вариант на коронавируса отговорен за 60% от случаите във Франция

Над 60 % от новите случаи на заразяване с във Франция са свързани с английския вид. Това съобщи през днешния ден френският министър председател Жан Кастекс, съобщи Ройтерс.
" Разпространението на вируса се форсира през миналите две седмици и това е ясно обвързвано с английския вариант ", сподели Кастекс на ежеседмична конференция, отдадена на заболяването COVID-19, представен от.
 Франция позволи ваксинирането на възрастни с препарата на AstraZeneca Франция позволи ваксинирането на възрастни с препарата на AstraZeneca
Франция анулира рекомендацията си да не се ваксинират възрастни хора с имунизацията на AstraZeneca, съобщи БНР. Ваксината на AstraZeneca веч...
Макар да няма прекомерно внезапно нарастване на броя на инфектираните, здравната система продължава да е извънредно натоварена, посочи френският министър председател. Франция цели да имунизира най-малко 10 милиона свои жители доникъде на април, 20 милиона доникъде на май и 30 милиона до лятото, акцентира Кастекс. Досега във Франция са имунизирани 3,2 милиона души, от които 1,8 милиона са получили две дози от имунизацията против COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР