Над 540 000 души в западните японски градове Кобе и

...
Над 540 000 души в западните японски градове Кобе и
Коментари Харесай

Над 540 000 японци трябва да се евакуират заради тайфун

Над 540 000 души в западните японски градове Кобе и Осака би трябвало да изоставен своите домове и да се настанят в евакуационните центрове поради наближаващия ураган " Джеби ", оповестява японската телевизия Ен Еч Кей.

 © Българска телеграфна агенция
Силният вятър и проливните дъждове, провокирани от тропическата стихия, принудиха самолетните компании да анулират минимум 632 вътрешни полета в Япония, най-много по маршрутите сред градовете Кобе, Нагоя, Осака и другите региони на страната. " Джеби " също по този начин докара до прекъсване на влаковете в западните елементи на страната.



" Джеби " е 21-та тропическа стихия, която се е образувала в Тихия океан тази година. Синоптиците предвиждат, че тя може да се трансформира в най-силната за последните 25 години.


 Япония се готви за най-мощния ураган. Съединени американски щати чакат тропическата стихия Япония се готви за най-мощния ураган. Съединени американски щати чакат тропическата стихия "Гордън "
Япония се готви за най-мощния ураган от 25 години. Той ще премине през днешния ден над централната и западна част на архипелага и се чака да наруши съществено тра...
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР