Над 46 кг марихуана бяха задържани в района на ГКПП

...
Над 46 кг марихуана бяха задържани в района на ГКПП
Коментари Харесай

Задържаха над 46 кг марихуана в района на ГКПП Кулата


Над 46 кг марихуана бяха арестувани в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата при взаимна акция на Агенция „ Митници ", ГДБОП и Гранична полиция.

На 19.03.2024 година към 14.00 ч. е спрян за инспекция товарен автомобил, пътуващ в посока от Гърция за България. При осъществената щателна митническа инспекция инспекторите откриват, укрити в кабината на влекача, 41 пакета със суха тревиста маса. Извършен е полеви наркотест, който демонстрира, че съдържането на пакетите е коноп/марихуана. Общото количество на открития опиат е 46,440 кг, оповестиха от Агенция " Митници ".

Образувано е досъдебно произвеждане, водено от проверяващ митнически контрольор. Окръжна прокуратура – Благоевград притегли в качеството на обвинен 53-годишния Д.В. по формирано досъдебно за осъществено закононарушение по член 242, алинея 2 от Наказателен кодекс. Понастоящем обвиненият Д.В. е арестуван за период до 72 часа.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража " по отношение на него.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР