Над 4 млн. души в Украйна са без ток след

...
Над 4 млн. души в Украйна са без ток след
Коментари Харесай

Aмерикански сенатори увериха, че САЩ ще помагат на Украйна - Топ новини

Над 4 млн. души в Украйна са без ток след съветските удари по енергийната система в страната. Това съобщи президентът Володимир Зеленски. Според него Русия прибягва до енергиен тероризъм, а това демонстрира слабостта на Москва.

Междувременно в Киев американски сенатори увериха, че демократите и републиканците ще продължат да поддържат Украйна и след междинните избори в Съединените щати, написа Nova.

Посещението на републиканеца Роб Портман и сътрудника му от Демократическата партия Крис Кунс стана на фона на спекулации, че републиканците, които се чака да завоюват болшинство в Камарата на представителите, могат да попречват поддръжката за Украйна.

„ Ясно е, че протичащото се тук, в Украйна, е нещо, върху което републиканците би трябвало да се съсредоточат, тъй като е в полза на нашата национална сигурност Русия да не успее. В противоположен случай живеем в доста по-опасен и променлив свят. Помислете за Тайван, помислете за Иран и Близкия изток. Помислете за следствията, в случай че се разреши на Владимир Путин да успее ”, сподели американският сенатор от Републиканската партия Роб Портман.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР