Над 4 милиона и 200 хиляди души в света са

...
Над 4 милиона и 200 хиляди души в света са
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус по света продължават да се увеличават

Над 4 милиона и 200 хиляди души в света са инфектирани с ковид. Близо 290 хиляди са умрелите, а съвсем милион и половина – оздравелите.

Русия към този момент е на второ място в света по брой болни, а Англия – европейската страна с най-вече жертви.
Нов клъстер на ковид в Ухан, тестват цялото население от 11 млн. души Петте нови случая са от един жилищен комплекс в града
" 10-дневната борба " – това е името на подготвян проект за Ухан. Според китайски медии локалните управляващи желаят да тестват цялото 11-милионно население на града единствено за 10 дни. А повода – появяването на ново огнище в града след цялостен месец без инфектирани.
Говорителят на Путин се е заразил с COVID-19 Песков се намира в болница, а страната стана втора по брой заболели в света
С възобновяването на бизнеса в Русия, Москва задължи всички в градския превоз да носят маски и ръкавици. Прессекретарят на президента Путин стана петото високопоставено лице в Кремъл с позитивна проба за COVID-19.

А управляващите проверяват дали респиратори локално произвеждане са станали причина за 2 пожара в лечебни заведения, при които починаха шестима души.
Скандал в Белия дом: Нападки сред Тръмп и журналистка от китайски генезис поради болестта Американският президент се засегна от въпроса й
Отвъд Океана основният вирусолог на Белия дом прикани щатите да не подвигат ограниченията прекомерно бързо. Така Антъни Фаучи мълчешком се опълчва на рекомендациите на администрацията и на оптимизма на президента.

А самият Доналд Тръмп провокира следващия си скандал. Напрежението в Белия дом ескалира, откакто той се засегна от въпрос на американска журналистка от китайски генезис.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР