Над 3200 първокласници от Варна ще получат бележници Спазваме правилата

...
Над 3200 първокласници от Варна ще получат бележници Спазваме правилата
Коментари Харесай

Във Варна започва кампания „Безопасни улици“

Над 3200 първокласници от Варна ще получат бележници " Спазваме разпоредбите дружно ", светлоотразителни гривни и книгоразделители с обръщение „ Аз внимавам на пътя! “. Помагалата са създадени в границите на акция „ Безопасни улици “ и са подобаващи за часа на класа. Те ще бъдат раздадени от 25 до 29 септември.

Инициативата се осъществя от дирекция „ Превенции “ към Община Варна, Общинската и Местните комисии за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните и ОД на Министерство на вътрешните работи.

Кампанията " Безопасни улици " планува образуване на срещи на възпитаници от началния курс с инспектори от Детска педагогическа стая, полицейски инспектори и инспектори от бранш „ Пътна полиция “, които ще ги срещнат с работата, която правят, ще има и разнообразни демонстрации.

За по-големите възпитаници - V-VII клас, е създадена презентация-викторина за безвредно придвижване по пътищата, която е част от акция " Ваканция, здравей! Да играем безвредно! ". Викторината е в помощ на класните ръководители при осъществяване на часовете за безвредно придвижване. Тя е създадена от Общинската комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните и бранш " Пътна полиция ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР