Над 3000 чужденци вече работят по българското Черноморие Над 3000

...
Над 3000 чужденци вече работят по българското Черноморие Над 3000
Коментари Харесай

Над 3000 чужденци вече работят по българското Черноморие

Над 3000 чужденци към този момент работят по българското Черноморие Над 3000 разрешителни за сезонни служащи от трети страни по правилника за трудовата подвижност и трудовата миграция има издадени досега. 2900 са единствено от Украйна, като 1000 души работят в курорта Албена. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в Русе.
 
По думите й няма постъпили недоволства все още от хотелиерите и ресторантьорите по отношение на наемането на чужденците.
 
Германско издание: България се топи и това се усеща в туризма

Министър Ангелкова беше безапелационна, че е значимо и тя персонално ще поддържа напъните на общините за смяна на Закона за водите и урегулиране на собствеността на крайбрежните линии около Дунава за оформянето на градски плажове и зони за отдих.
 
Ниски заплати прогониха искащите да работят на Черноморието

Ангелкова е в Русе за присъединяване в кръгла маса за показване на взаимен българо-румънски туристически маршрут в региона на римското завещание.

Чрез основаването на смесени артикули, като взаимния българо-румънски маршрут " Римска граница на територията на трансграничния район Румъния-България ", който беше показан от Николина Ангелкова, тя изясни, че задачата на министерството на туризма е привличане на туристи от далечни пазари, като Китай, Индия и Япония.
 
България чака рекорден брой туристи през лятото

11% от туристите, които идват в страната, я посещават за културно-исторически туризъм, означи тя. По тематиката Слънчев бряг най-евтин за отмора в Европа
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР