Над 30 световно известни актьори, музиканти и публични личности се

...
Над 30 световно известни актьори, музиканти и публични личности се
Коментари Харесай

Джулия Робъртс, Мат Деймън, Джош Бролин: Слава на Украйна, нека силата бъде с вас

Над 30 международно известни артисти, музиканти и обществени персони се включиха в общо обръщение на поддръжка за украинските жители.

Видеото беше оповестено на 24 февруари - годишнината от съветската инвазия в Украйна - и е публикувано от United24, планът за събиране на дарения в помощ на хората и армията на Украйна.

Сред участниците в клипа са артисти като Джулия Робъртс, Морган Фрийман, Джош Бролин, Мат Деймън, Мишел Монахан, Майкъл Кийтън, музиканти от групи като Imagine Dragons и Bring Me the Horizon, Барбра Стрейзанд, Бьорн Улвеус от ABBA, историкът Тимъти Снайдър, астронавтът Скот Кели и други

" Нашият свят следи украинците с надълбоко удивление за техния кураж и увереност против незаконната съветска инвазия. Вие се борите за всички нас - за нашата независимост, благополучие и мир - изискуем го на вас... Вие сте в нашите мозъци и сърца. Трябва да знаете, че всички се молим мракът да завърши и Украйна да бъде още веднъж свободна ", споделят участниците в клипа.

Видеото включва и украински спортисти на международно равнище като боксьорът Олександър Усик, тенисистката Елина Свитолина, футболистът Андрей Ярмоленко, всеки от които изпраща своето " Слава на Украйна ".

Марк Хамил - артистът, който изигра Люк Скайуокър в " Междузвездни войни " - изпраща и финалното обръщение " Нека силата бъде с вас " до украинците.
·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР