Над 3 хиляди души са подслушвани след незаконно дадено разрешение.

...
Над 3 хиляди души са подслушвани след незаконно дадено разрешение.
Коментари Харесай

Хаджигенов разкри колко души са подслушвани след незаконно дадено разрешение

Над 3 хиляди души са подслушвани след нелегално обещано позволение. Това съобщи в ефира на " Твоят ден " юрист Николай Хаджигенов във връзка опровержението от страна на  ГЕРБ за непозволено осъществяване на подслушвания по време на митингите против главния прокурор. 

" Става дума за неистини. Но въпросът е по кое време Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства лъже. Миналата година разгласи, че има два нелегално послушвани- Настимир Ананиев и Тихомир Василев, както и че има данни за още няколко индивида. Месеци по-късно те афишират, че такива няма. Кога са излъгали- в този момент или тогава ", изясни той.

Хаджигенов добави, че са открити 928 послушвания измежду протестиращите. 

" Имаме информация и за над 3 хиляди души, които са били подслушвани с нелегално обещано позволение. Оказва се, че целия запас на Министерство на вътрешните работи е работил по този проблем. Иван Гешев също е забъркан в това нелегално обещано позволение ", добави той. 

След отстраняването на основния прокурор от поста ще има следствие по случая и покачване на обвинявания, безапелационен е Хаджигенов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР