Над 20 дизайнери на услуги от Великобритания, Австралия, Белгия, Естония,

...
Над 20 дизайнери на услуги от Великобритания, Австралия, Белгия, Естония,
Коментари Харесай

Дизайнери на услуги от 11 държави идват със свежи идеи за българския бизнес

Над 20 дизайнери на услуги от Англия, Австралия, Белгия, Естония, Франция, Германия, Португалия, Финландия, Нидерландия и Русия идват у нас за първото издание на  Design Thinking Camp в София. То ще се организира на 29 август и 30 август 2019 година в Sofia Tech Park. Заедно със своите сътрудници от Service Design Network – Bulgaria, световнопризнатите бизнесмени, работили взаимно с компании като Фейсбук, Samsung, Panasonic, Sony, Toyota и ING, ще разкрият пред българските предприемачи на практика принадлежности за основаване на новаторски артикули и услуги, съобразени с потребностите и условията на техните клиенти. Събитието, въодушевено от съветската организация за дизайн Wonderfull Lab., залага главно на на практика ориентирани работилници, които ще разрешат на участниците да почерпят ноу-хау от най-изявените мозъци в дизайн мисленето. Техните хрумвания възраждат боксуващи с години компании и трансформират метода, по който действат цели промишлености. Всеки искащ да се включи в Design Thinking Camp ще може да избира в коя от практическите работилници да взе участие, само че местата за всяка от тях са лимитирани. Принципът е “first come, first serve ”. Подобен нетрадицонен формат от подобен мащаб се осъществя за пръв път в България.

Рама Гераво, разгласен за един от 50-те най-влиятелни изобретателни водачи за 2018 година, е един от хедлайнерите на събитието. Освен че ще приказва за изобретателното водачество като трансформационен развой, шефът на Центъра за дизайн “Хелън Хамлин ” в Кралския лицей по изкуствата в Лондон ще води и любопитен уъркшоп. Заедно със своята сътрудник Ивелина Гаджева, той ще разкрие кои са 5-те най-важни дизайн инструмента за основаване на новаторски артикули и услуги.

Селина Майер и Каролин Мерц от Института „ Хасо Платнер “ ще провокират българските бизнесмени да употребяват дизайн мисленето на метод, с цел да намерят решение на проблем, с който всеки един човек се сблъсква в всекидневието си. От своя страна, Денис Уилднър от SAP – Мюнхен ще отключи изобретателния капацитет на участниците с разнообразни техники за генериране на хрумвания.

Участниците в тазгодишното издание на ще могат да се потопят и в света на екосистемното мислене, на образната връзка, на поведенческата стопанска система и да открият кои трендове на бъдещето ще окажат въздействие върху основаването на артикули и услуги в международен мащаб.

Повече за програмата и лекторите на Design Thinking Camp можете да видите тук
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР