Над 1700 състезатели от близо 40 държави взимат участие в

...
Над 1700 състезатели от близо 40 държави взимат участие в
Коментари Харесай

Симеон Сакскобурготски откри България оупън G2

Над 1700 състезатели от близо 40 страни взимат присъединяване в първото издaние на интернационалния шампионат Bulgaria open, който е с сан G2. Надпреварата, която се организира в столичната Асикс Арена бе открита публично от Н.В Симеон Сакскобурготски. 

Председателят на родната федерация по таекуондо Слави Бинев, благодари за оказаната висока чест, още повече, че шампионата се открива на Националния празник на България 3 март. Официални посетители бяха Н.пр. Посланикът на Република Корея Ли Хо-шик, доайенът на бойните спортове в България ген. Чавдар Чернев, Александър Маринов - ръководител на Стратегическия съвет към президента, както и още доста спортни деятели.

“За мен е голяма чест, точно на Националния празник на България Н.В Симеон Сакскобурготски да е тук измежду нас. Всяка една история по мое време, започваше с - имало едно време един цар и една кралица. Искам да благодаря на Негово Величество за помощта, която той оказа, тъй като той беше знак и еталон  на доста генерации българи ”, сподели Слави Бинев при откриването на България оупън.

“Особено се веселя, че участвам на такова събитие, точно на 3-ти март. Благодаря на господин Бинев за поканата да открия шампионата България оупън. Важно е от най-ранна възраст да ги възпитаваме в специфични кардинални. Успех на всички състезатели и дано най-хубавите да победят ”, показа Н.В. Симеон Сакскобурготски на откриването.

България оупън G2 е следващият огромен шампионат, който се провежда от БФТ през тази година. В края на месец април София ще е хазаин на Европейското клубно състезание, а всички старания са ориентирани към Европейските олимпийски игри в Полша, където до този миг квоти са получили 5 наши таекуондисти.  От 3-6 март ще се проведат борбите в дисциплината Спаринг, при кадети, юноши и девойки, мъже и дами, а на 6 ще бъде надпреварата по Пумсе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР