Над 15 000 лв. събра на рождения си ден народният

...
Над 15 000 лв. събра на рождения си ден народният
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ събра 15 000 лв. за Фондация „Искам бебе“

Над 15 000 лева събра на рождения си ден националният представител от ГЕРБ Иван Миховски. За персоналния празник на депутата от Троян дойдоха хора от цялата страна. В своето слово Миховски за трета поредна година прикани гостите си да бъдат великодушни и да поддържат идеята на Фондация „ Искам бебе “, която от основаването си до през днешния ден е спомогнала хиляди фамилии да станат родители и с нейна помощ са проплакали над 2000 деца.



На тържеството, което стартира след Молебен за чадородие, отслужен от Велички свещеник Сионий, създателят на Фондацията “Искам бебе “ Радина Велчева му благодари за поддръжката и акцентира, че България е единствената страна, в която се отслужва молебен за чадородие. „ В началото съвсем не вярвахме, че ще се случи. Първият път, когато се роди концепцията, с Иван Миховски събрахме в един пороен дъжд над 100 фамилии, които към този момент съвсем всички са родители. Троянската света обител в действителност се трансформира в място, на което всекидневно идват хора, които измолват своите чеда и това е с помощта на поддръжката на дядо Сионий, на който ние благодарим сърдечно “, сподели още Велчева и разясни, че по последни данни към 145 000 фамилии у нас имат репродуктивни проблеми. На благотворителното събитие приказваха хора, които към този момент са се сдобили с рожба и такива, на които това им следва. Бе показано и последното бебе, родено в средата на юни, с помощта на обезпечени от миналогодишния рожден ден на Иван Миховски средства. Нейните родители благодариха на всички, които с щедростта си подкрепят инвитро процедурите за хора с репродуктивни проблеми.



„ 11 дечица са се появили на бял свят откогато вършим молебен и този мой благотворителен празник. Най-големият подарък, който получавам, е родените бебета от предходния ми рожден ден, това си поисквам и тази година - да има повече ощастливени фамилии и следващата година тук да има още нови бебешки колички ", сподели Миховски.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР