Над 1400 души са задържани на , съобщи правозащитната организация

...
Над 1400 души са задържани на , съобщи правозащитната организация
Коментари Харесай

Над 1400 души са задържани в Русия на протести в подкрепа на Навални

Над 1400 души са арестувани на, заяви правозащитната организация ОВД-Инфо, представена от БНР. Демонстрации в Москва и Санкт Петербург, откакто през вчерашния ден съд размени условната присъда на Навални с ефикасна и той би трябвало да излежи 2 година и 8 месеца, съобщи „ Нюзру “.
Арести на негови последователи са осъществени в 11 съветски градове. Мнозинството от арестуваните са от Москва и Санкт Петербург.
 Бойко Борисов: Осъждането на Навални е недопустимо Бойко Борисов: Осъждането на Навални е недопустимо
" Осъждането на Навални е недопустимо. Той би трябвало да бъде освободен оптимално бързо. Съдебните процеси не би трябвало да бъдат политизирани....
Поведението на съветския опозиционер Алексей Навални „ наподобяваше целеустремено предизвикателство “ и даваше на управляващите „ от ден на ден и повече мотиви да сезират съда “. Това написа официозът „ Росийская газета “ във връзка вчерашното решение на московския съд за Навални.
Произнесената през вчерашния ден ефикасна присъда против Алексей Навални е основен миг за Русия на президента, написа на собствен ред вестник „ Ню Йорк таймс “. Досега съветските управляващи даваха на гневния критик на Кремъл къси присъди от по няколко седмици, с цел да не позволен той да се трансформира в политически страдалец. Западни лаборатории потвърдиха, че през август предходната година съветски сътрудници са пробвали да го убият посредством отравяне. Сега решението да бъде пратен в пандиза лишава политическия пейзаж в Русия от неговия глас, само че може да придаде сила на неговите последователи и да породи още обществени митинги против Путин, отбелязва изданието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР