Над 130 дами от структурите на партията в цялата страна

...
Над 130 дами от структурите на партията в цялата страна
Коментари Харесай

Над 130 дами от Жени ГЕРБ ще участват в зимна академия в Казанлък

Над 130 дами от структурите на партията в цялата страна ще се включат в Националната зимна академия " Лидерството и мирът – отговорности и провокации пред дамите на управителни позиции " в град Казанлък. Форумът се провежда от Фондация " Конрад Аденауер " в България, Център за европейски проучвания " Вилфред Мартенс " и Сдружението " Граждани за европейско развиване в България ".

Академията ще бъде открита на 16.12.2023 година в 09:00 часа от ръководителя на Сдружение " Граждани за европейско развиване в България "  Йорданка Фандъкова и ръководителя на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова. В откриването ще се включат  и  директорът на Фондация " Конрад Аденауер " в България Норберт Бекман-Диркес, Румяна Стоилова от Мартенс център, кметът на община Казанлък Галина Стоянова и регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев.

Сред главните тематики в полемиките на академията ще са обучение, стопанска система, софтуерно развиване, бъдеще на пазара на труда, войната в Украйна и дамите в локалната власт. Сред лекторите на форума ще бъдат вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев и народните представители Красимир Вълчев, Деница Сачева и Екатерина Захариева. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР