Над 13 милиона лева сме платили за чиновнически гафове по

...
Над 13 милиона лева сме платили за чиновнически гафове по
Коментари Харесай

Аман от вас бре, некадърници, заради които ни съдят за милиони!

Над 13 милиона лв. сме платили за чиновнически гафове по каузи, които са заведени против страната в Страсбург. Не стига, че до момента плащахме за позволени неточности от правораздавателната система, ами в този момент взеха да ни съдят да плащаме и за недоразумения и разногласия в самата система!

Намирам това за много нахалство и безскрупулност.

Що за цинизъм е да ни гърбят с разноски поради личните им неточности!

„ Бившият висш прокурор Боян Тошев осъди прокуратурата да му заплати близо 160 000 лева обезщетение за пенсионирането му (главница и лихва), а освен две заплати и половина, колкото му определили. Решението е на Софийския градски съд (СГС) и не е дефинитивно ”, оповестява правният уебсайт lex.bg.



Не намирам никаква полза в това, че всяка година до Народното събрание се изготвя отчет за породените ни вреди от безхаберни служители във всички области. Заради тях през последните години от нашите пари в бюджета са изхарчени над 13 милиона лв.. Санкциите по жалбите на потърпевшите се постановяват от Европейския съд по правата на индивида.

Не е заслужено, не е правилно, безобразно е всичко това. За следващ път се повдига въпроса за персоналната /без/ отговорност на чиновници, които се крият зад маската на груповата мърлявщина. Цената за нея е за наша сметка – на без виновност отговорните. След всичките тези санкции против страната ни, човек с съображение се пита:

Абе единствено некадърници ли назначавате в администрацията на всички равнища, които не съблюдават законите и нарушават правата на индивида?!

Още 34 години преход ли ви трябват, с цел да се научите да работите по този начин, че да не ни товарите с разноски за личното си неможене! Защо е толкоз мъчно да се одобри, че всеки, позволил гаф самичък би трябвало да си заплаща масрафа – по този начин е заслужено и почтено.

Аман към този момент от всички вас, които съзнателно не желаете да разбутвате бюрократщината, по този начин надълбоко вкопана у нас! Ама то по какъв начин да желаете като тъкмо тя е извор на корупция, подкупничество и далавери, а и къде ще назначавате некадърните си шуреи и баджанаци!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР