Над 1000 фенове на ЦСКА се очаква да има в

...
Над 1000 фенове на ЦСКА се очаква да има в
Коментари Харесай

ЦСКА ще се радва на сериозна фенска подкрепа в Стара Загора

Над 1000 почитатели на ЦСКА се чака да има в неделя на стадион " Берое ", написа " Тема Спорт ". " Червените " зимуваха на върха в Първа лига, с точка пред Лудогорец и у ентусиастите още веднъж се пося семето на вярата за завършек на хегемонията на разградчани. Както е известно алената агитка се завръща и това ще усили посещаемостта на мачовете на тима.

За визитата под Аязмото температурите се чака да са към 5-6 градуса, само че времето ще е най-вече облачно. Поне огромните студове сковали страната в последните дни ще са отминали.

Ръководството на Берое пък взе решение да вдигне цената на билетите за първото домакинство от пролетния дял. Цената на талоните за мача с ЦСКА на предварителна продажба в системата на eventim към този момент ще е 10 лв., против 8 лв. през есента. Вдига се и тази за талоните, които ще се търгуват в деня на срещата. От 10 лв. те към този момент стават по 15 лв.. В неделя ще могат да се купуват единствено такива билетите.

10 лв. и надлежно 15 в деня на мача е цената и за последователите на ЦСКА.

Ще са налични и талоните за подаяние през уеб страницата на старозагорци. Там почитателите могат да оказват помощ на клуба посредством виртуални пропуски от 20, 50, 100, 250 и 500 лв., под формата на подаяние за Берое.
 Саша Илич се двоуми преди мача с Берое
Саша Илич се двоуми преди мача с Берое

Наставникът на " армейците " към момента се колебае на кого да заложи като десен халф-бек
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР