Над 100 тима ще участват на Държавното отборно първенство по

...
Над 100 тима ще участват на Държавното отборно първенство по
Коментари Харесай

Над 100 тима на Държавното отборно по художествена гимнастика

Над 100 отбора ще вземат участие на Държавното отборно състезание по художествена гимнастика Елит и А категория, което стартира на следващия ден в зала " София ". В първия ден конкуренцията ще бъде при девойки младша възраст, в която са декларирани 36 тима от 27 клуба.

По правилник във възрастовите категории девойки младша, девойки старша възраст и дами всеки клуб може да показа най-много два тима. Всеки отбор се състои от най-малко три състезателки.

Всеки тим би трябвало да извърши осем съчетания - по две на всички четири уреда съгласно програмата за съответната година. Един играч може да извърши единствено едно комбиниране на всеки апарат. Един играч има право да извърши най-много три съчетания. Класирането се дефинира от сбора от осемте оценки на всеки тим.

Държавното отборно състезание е категория Елит за девойки младша възраст, девойки старша възраст и дами, както и категория " А " за девойки младша възраст (до 11 години).

Главен арбитър на шампионата Даниела Велчева. Надпреварата стартира на следващия ден в 9.00 часа с осъществяванията при девойки младша възраст.

Междувременно стана ясно, че се е провело годишно отчетно заседание на Българска федерация художествена гимнастика. На него се е приел годишният доклад и отчет за активността на Управителния съвет, отчет за цялостната активност на БФХГ за 2023 година, годишния финансов доклад и баланс за 2023 година и проектобюджет за 2024 г./БТА

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР