Над 100 души се включиха в поход, организиран от ГЕРБ-София,

...
Над 100 души се включиха в поход, организиран от ГЕРБ-София,
Коментари Харесай

Над 100 души се включиха в поход на ГЕРБ-София по екопътека „Пътека на здравето“ в Банкя

Над 100 души се включиха в поход, проведен от ГЕРБ-София, по екопътека „ Пътека на здравето “ в регион Банкя.

„ Всеки жител е дипломат на зелените политики на столицата. Опазването и пълноценното потребление на естествените запаси е наша обща идея като столичани “, сподели Татяна Георгиева, координатор на ГЕРБ в 25 МИР и ръководител на Постоянна комисия за децата, младежта, спорта и туризма в СОС. Структурите на 25 МИР в ГЕРБ-София подариха паркова мебел за отдих на многочислените природолюбители, които посещават живописната екопътека в регион „ Банкя “.



Участниците в похода означиха самодейността „ Часът на земята “, която тази година се организира под мотото „ Свържи се с природата “. Глобалната акция ангажира от ден на ден хора и подчертава, че природата е споделена отговорност на обществото ни. „ Ние всекидневно прилагаме положителни „ зелени “ практики в работата си. “, добави Татяна Георгиева.

Активната социална позиция е значима за ГЕРБ-София, по тази причина срещите с жители не престават на разнообразни тематики, измежду които: разпространение на „ зелените “ хрумвания посредством облагородяване на екопътеки в столични региони, акция по непринудено кръводаряване, велопоходи в градска и извънградска среда, присъединяване в начинания за разпространение на четеното измежду дребни деца и други

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР