Над 100 деца от пловдивски училища ще подкрепят днес ултрамаратонеца

...
Над 100 деца от пловдивски училища ще подкрепят днес ултрамаратонеца
Коментари Харесай

Над 100 деца подкрепят ултрамаратонеца Краси Георгиев в 55-часовото предизвикателство

Над 100 деца от пловдивски учебни заведения ще поддържат през днешния ден ултрамаратонеца Краси Георгиев на старта на Гребната база. Началото е в 10.00 ч. След една обиколка с учениците, Георгиев ще се насочи към Цар-Симеоновата градина в града на тепетата по една от новите велоалеи.
 
Предизвикателството, наречено „ 55 часа “ ще премине около река Марица, с цел да откри своя дом за повече от две денонощия в центъра на Пловдив, където да се трансформира в „ Празник на мотивацията “ - част от програмата на " Пловдив - Европейска столица на културата 2019 ". Всеки, който желае, може поддържа ултрамаратонеца и да се причисли към него по пътя му, без значение дали ще го направи с тичане, каране на колело, скейтборд или кънки, приканват уредниците.
 
Краси Георгиев непрекъснато изненадва с на пръв взор непостижимите цели, които си слага. Бегачът е впечатлявал с достиженията си на едни от най-трудните ултрамаратони в света, измежду които определяният за най-тежък в света - Бедуотър 135 в Долината на гибелта в Съединени американски щати. Наред с провокациите, Краси поддържа и значими дела.

С последното си събитие “36 часа ” той събра пари за 26 деца, преборили онкологични болести, които отпътуваха за “Игри за спечелили ” в Москва, където завоюваха 27 медала.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР