Над 10 души, сред които и началникът на НОИ-Силистра, са

...
Над 10 души, сред които и началникът на НОИ-Силистра, са
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с подробности за задържаните от НОИ-Силистра

Над 10 души, измежду които и началникът на НОИ-Силистра, са арестувани за подправени ТЕЛК-ови решения и подправени документи за обезпечаване на пенсия. Това разгласи пред публицисти основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов по време на брифинг в Бургас, съобщи Радио "Фокус "-Бургас.

По думите на Ивайло Иванов акцията се организира на територията на Силистра и София.

,,Колеги от Групово дело "Борба с проведената престъпност " и от ОДМВР-Силистра под управлението на Специализираната прокуратура правят сега процесуално-следствени дейности и до този миг има арестувани над 10 човека'', съобщи още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. По думите му акцията е стартирала сутринта и е обвързвана с източване на бюджета на Национален осигурителен институт. Той добави, че става въпрос за подправени ТЕЛК-ови решения и подправени документи за обезпечаване на пенсия.

По думите на основен комисар Ивайло Иванов процесуално-следствените дейности са на прекомерно ранен стадий и в утрешния ден представители на ГДБОП и от ОДМВР-Силистра ще дадат повече детайлности.

,,След като бъде изработен разбор на събраните доказателства, ще бъде взето решение на кои хора ще бъде повдигнато обвиняване и ще бъдат привлечени като обвиняеми'', съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР