Начините да се справите с излишните килограми са много различни,

...
Начините да се справите с излишните килограми са много различни,
Коментари Харесай

9 хранителни навика за лесно отслабване

Начините да се справите с непотребните килограми са доста разнообразни, като в Интернет можете да намерите много разнообразни диети за намаляване, които обаче не всеки път дават отговор на действителността и даже могат да са рискови за здравето ви.

В реалност не е толкоз комплицирано да се сдобиете с идеалната фигура, в случай че се постараете малко повече и спазвате няколко съществени правила.

9 хранителни навика за елементарно намаляване

1. Не гладувайте и не прекалявайте с диетите

Днес към момента витае неправилното мнение, че в случай че започнете да се ограничавате извънредно доста, то по този начин ще можете бързо и елементарно да отслабнете. Това обаче не е тъкмо по този начин, а и също така можете да навредите извънредно доста на здравето си, в случай че се ограничавате непрекъснато и гладувате. В реалност точно произхода на калориите е доста по-голям, а не тяхното количество. Подобни способи могат да се ползват, само че единствено по рекомендация на лекаря ви и в доста самостоятелни случаи, в случай че това в действителност се постанова.

Ако сами решите да си вършиме опити, то тогава при недояждане можете да стигнете даже до повишаване на тежестта, откакто спрете да спазвате диетата ви. По този метод вашият метаболизъм безусловно ще се обърка, като по този начин организмът ви ще е под извънредно мощен стрес. Идеалният вид е да се ограничите с до към 2000 калории дневно от артикули, които са с по-високо наличие на въглехидрати и 2000 калории от положителни мазнини, протеини и фибри.

2. Приемайте аминокиселини

 Хранене за намаляване

Това е доста значимо изискване, тъй като точно аминокиселините спомагат за стимулирането на тялото ви да гори повече мазнини, когато спортувате. От друга страна, те спомагат интензивно за растежа на мускулните нишки след тренировките ви, както ви обезпечават задоволително сила.

3. Не консумирайте вафлички, когато сваляте килограми

Голяма част от производителите на вкусни десерти, които можете да си купите от магазина, поставят изкуствени подсладители, които са още по-вредни от захарта. Така се понижава цената на продукта, само че въпреки това това въздейства пагубно на вашата фигура. Причината е, че подсладителите повишава до небесата захарта в кръвта, което ви пречи на оптималното събаряне на килограмите. Именно по тази причина е доста по-добре да изядете някой плод, в случай че ви се хапва нещо сладичко. Той не може да размени сметановите торти или бишкотени торти. Но пък е по-здравословен. В краен случай при потребност от сладко заложете на диетични десерти.

4. Забравете за “рафинираните ”храни

Подобри храни са същински " убийци " на фигурата ви, като това важи за всички тестени произведения. Често даже производителите подвеждат клиентите си и не пишат правилно състава на стоките си. И ние се заблуждаваме, че отслабваме с диетични торти. А кантарът демонстрира друго.

5. Не заменяйте храненията с шейкове

Днес това става все по-голяма мода, като постоянно даже фитнес треньорите могат да ни дават тези препоръки. Редовният банкет на разнородни и здравословни артикули е доста значим, като не можете да се храните единствено с шейкове. Друг неправилен мит за отслабването е това, че можете да не закусите или да изпиете единствено един протеинов шейк. В реалност точно утринното ви ядене би трябвало да е най-обилно и засищащо, като тогава тялото ни има голямата потребност и от фибри. Ако ние не ги получим, тогава метаболизмът на организмът ни се обърква и това може да докара до покачването на тежестта.

6. Разнообразявайте храненето си

 Спорт и намаляване

Не бива да се храни еднакво, тъй като това може да докара даже до редица здравословни проблеми, като да вземем за пример хранителни разстройства, изнемощялост, алергии, унесеност, неприятна централизация. Старайте се менюто ви да е освен уравновесено и здравословно, само че и много разнообразно.

7. Яжте зеленчуци

Ако сте на нисковъглехидратна диета, тогава е доста евентуално неправилно да смятате, че би трябвало да се лишавате от зеленчуците. В реалност това не е по този начин и вие имате потребност от най-малко една порция със зеленчуци дневно, като по този начин организмът ви ще получи всички нужни витамини и минерали. Заедно с това те са прелестни за поддържането на по този начин значимия електролитен баланс, защото съдържат главно вода и фибри.

8. Не пийте “натурални сокове ”

Това си чист маркетингов трик, с който постоянно производителите ни подлъгват. Реално соковете няма по какъв начин да са " натурални ", тъй като витамините и питателните субстанции не могат по хипотеза да се запазят, защото се прибавят консерванти, което прави напитка безусловно отрова за нашата фигура. Не по-малко значим факт е това, че тези по този начин наречения натурални сокове са цялостни със захар или подсладители, които покачват кръвната захар. Именно по тази причина ние ви предлагаме да се заредите с витаминозна бомба от прясно изцеден от вас сок, който в действителност ще може да се назова естествен и потребен. Съветваме ви да изберете сок от грейпфрут и авокадо, тъй като те спомагат за ускоряването на обмяната на веществата.

9. Консумирайте верните мазнини

 Добри мазнини

Това е различен потребен табиет за елементарно намаляване, тъй като нашето тяло не може да действа вярно без мазнините.

И не забравяйте, че не би трябвало своеволно да стартирате диета, изключително в случай че имате към този момент някакви здравословни проблеми. Винаги би трябвало преди този момент да се консултирате с диетолог, който да ви сформира най-правилното хранене за вашия съответен случай и имайки поради вашето здравословно положение.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР