Начинът да победиш руснаците е да застанеш зад тях и

...
Начинът да победиш руснаците е да застанеш зад тях и
Коментари Харесай

Глен Грант: Войната срещу руснаците не може да бъде спечелена само със защита, време е да контра атакуваме

Начинът да победиш руснаците е да застанеш зад тях и да ги убиеш морал. Това е оперативно. Не можете да спечелите война единствено като се защитавате. Това написа на страницата си във Facebook британският боен специалист Глен Грант.

Погледнете първо тактиката на леката пехота...Трябва да стартираме към този момент да контра нападаме, добавя специалистът.

Според него все пак, Украйна завоюва тази война във военно отношение. Тя завоюва, тъй като се удрям самоуверено и ловко и в този момент Русия не може да направи нищо, с цел да промени политическата и обществената конструкция на страната. Путин загуби доста време и с всичко, което прави в този момент, ще нанесе повече вреди на личната си страна, в сравнение с може да нанесе на Украйна. Но не е ясно дали той осъзнава това, не е ясно дори дали се интересува от кашата, в която се намира Русия.

Унищожаването на обекти и убийствата на цивилни хора не престават денонощно, изключително в Харков, тъй като като един нервиран някогашен ухажор Путин желае да унищожи Украйна. Това е отношението на човек, чийто принцип е " в случай че не мога да я имам, никой няма да я има ". Много от неговите военни са съучастници, които са въвлечени във военните му закононарушения, само че всичко това ще бъде добре документирано – ще стигне чак до Хага, тя чака, предизвестява Грант.

Той не може да предвижда какво ще се случи след и акцентира, че това значително ще зависи от дейностите на интернационалната общественост. Русия ще продължи да се пробва да унищожава инфраструктурата на Украйна и морално да унищожава страната, в това число националните връзки и евентуално даже огромните нуклеарни енергийни уреди.

Путин е задоволително малоумен, с цел да разреши това. Но това е конкуренция с времето за Путин – глобите стартират да хапят, съветската стопанска система е в свободно рухване и популацията стартира да се разсънва. Руският седмичник „ Аргумент и обстоятелства “ през днешния ден имаше две празни страници с изречението „ през днешния ден няма вести от Русия “. Това демонстрира всичко, написа военният ексепрт.

Превод:Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР