Начело на австрийското министерство на външните работи в новото коалиционно

...
Начело на австрийското министерство на външните работи в новото коалиционно
Коментари Харесай

Опонентка на Меркел и Юнкер става австрийски външен министър

Начело на австрийското министерство на външните работи в новото съдружно държавно управление на Австрийската национална партия (АНП) и Австрийската партия на свободата (АПС) ще застане специалистката по Близкия изток Карин Кнайсъл. Тя интензивно подлагаше на критика канцлера на Германия, миграционната политика на Европейски Съюз и ръководителя на Еврокомисията, който назова „ безсрамен владетел ”, заяви австрийската радио и телевизионна компания ORF, представена от БГНЕС.

„ По предложение на АПС безпартийната Карин Кнайсъл става министър на външните работи. За Австрийската национална партия известната публицистка стана компромисен претендент, тъй като има опит в дипломатическата работа. Но нейните политически изказвания в предишното бяха доста по-малко дипломатични ”, показва ORF.

„ Тя подлага на критика остро немския канцлер Ангела Меркел, чиято обичана работа, съгласно нея, са „ безгрижните ” селфита с бежанци. На Европейски Съюз му додея от неуспехите в миграционната политика и тя назова ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер „ безсрамен владетел ” и „ кавгаджия ”, акцентира ORF.

В разгара на миграционната рецесия Кнайсъл обичаше да прави гръмки изказвания, след които я упрекваха в робуване на стандарти.

След скандалната новогодишна нощ в Кьолн тя съобщи, че измежду бежанците има прекомерно доста мъже, тъй като това е икономическа миграция, където 80% от мигрантите са младежи сред 20 и 30 години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР