Началото на есента носи своята красота, тъга по лятото, но

...
Началото на есента носи своята красота, тъга по лятото, но
Коментари Харесай

Галеници на съдбата: СЕПТЕМВРИ ще е приказка за тези три зод...

Началото на есента носи своята хубост, горест по лятото, само че и някои незабравими страсти. Ето кои зодии ще имат шанс през месеца, съгласно " Elite Daily ".

Дева

През по-голямата част от септември е сезонът на Девата, тъй че не е изненада, че те ще са късметлии. Стават все по-продуктивни, само че е значимо да не работят прекомерно доста и да не се пренатоварят. Все отново, захващат се с много задания. Ще им се желае да служат на другите и да им оказват помощ. Харесва им да усещат, че са помогнали на някого да стане по-добър човек и да реализира триумфи. Ще реализиран това с лекост, написа teenproblem.net.

Стрелец

Съсредоточават вниманието си върху кариерата. Те се вглеждат повече в общата картина, а не в детайлите, само че в този момент най-сетне ще извърнат внимание и на детайлите, и на нещата, които подценяват. Така реализират триумф. Получават внимание от близките, изключително в работата. Уменията им ще бъдат видяни. Стрелците желаят да вземат решение проблеми в службата и съумяват да го създадат. Чудесно време да започват нов план или да покажат върху какво са работили.

Риби

Връзките имат най-голямо значение за тях през месец септември. Но силата на проведените Деви им оказва помощ. Романтичните въпроси ще бъдат осветени, Рибите получават изясненост. Ще усетят потребност да подходят разумно и продуктивно, що се касае до любовните въпроси, да оказват помощ. Околните ще разчитат на Рибите много по-често. Тези зодии обичат да се грижат за другите, тъй че ще се усещат прелестно. Само дано не се заемат с прекомерно доста проблеми на близките, по този начин ще се пренатоварят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР