Началото на декември е доста страстно, тъй като Венера в

...
Началото на декември е доста страстно, тъй като Венера в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 01.12: СТРАСТИ и ГРЕШКИ очакват ТЕЗИ няколко зодии

Началото на декември е много буйно, защото Венера в Стрелец влиза в директна борба с ретроградния Марс в Близнаци. Сексуалността, само че и претенциите, ревността, притежанието, склонността към самостоятелност ще се разпалят още веднъж, давайки ни друга страна на любовта.

Освен това имаме и квадратурата на Меркурий в Стрелец с Нептун в Риби, която ще направи всичко допустимо, с цел да ни дезориентира, да ни вкара в неточности или да ни хвърли пепел в очите. Лъжите, объркването и губенето на време за незначителни неща, провокират неспокойствие, както и доста недоразумения.
Ето кои знаци са наранени през днешния ден?
Стрелец, Близнаци, Дева и Риби, пристрастеността взема връх, умереността се губи и без значение дали има сантиментален декор или не, по-вероятно е да се сбогувате с... правото си или с мозъка си. Опитайте се да изкарате напрежението по здравословен метод, а не върху индивида пред вас.

Телци, Водолеи, Лъвове и Скорпиони, епизодични обстановки, подиуми на безкрайна ревнивост, взаимни обвинявания и искания прекатурват любовния ви живот с главата надолу. Ако в реалност в миналото сте давали напън..., то в този момент всичко ще излезе нескрито. Обърнете внимание и на финансите си, тъй като по-късно ще гледате и ще се чудите " къде отидоха парите? "!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР