Начало на втората седмица на звездната кампания „Треска за Оскари“

...
Начало на втората седмица на звездната кампания „Треска за Оскари“
Коментари Харесай

Брад Пит, Марион Котияр и още звезди превземат „Треска за Оскари“

Начало на втората седмица на звездната акция „ Треска за Оскари “ в понеделник, 4 февруари, ще дадат цели две министър председатели.

В 20.00 ч. феновете ще могат да се насладят на драмата „ Съюзени “ с присъединяване на Брад Пит и Марион Котияр . В него офицер от канадска разследваща работа се среща с нетипична за времето жена – френски войник от съпротивата, която взе участие в смъртоносна задача зад вражеските линии. Когато двамата съумяват да се срещнат в Лондон, схващат, че връзката им ще бъде застрашена от голямото напрежение на войната.

 филми NOVA

В същата вечер от 22.30 ч. лентата с 3 награди „ Оскар “ – „ Камшичен удар “ , ще направи своя дебют в българския ефир. Филмът споделя историята на младия и надарен барабанист Андрю (Майлс Телър), навестяващ влиятелна музикална академия. Той се оказва под крилото на най-уважавания професор в учебното заведение (Джей Кей Симънс, награден с „ Оскар “ за поддържащата си роля), който обаче не се въздържа от корист със своите възпитаници.

Брилянтният математик Алън Тюринг, в чиято роля влиза Бенедикт Къмбърбач, ще опита да дешифрира кода на немската „ Енигма “ по време на Втората международна война в „ Игра на кодове “ във вторник, 5 февруари, от 20.00 ч. След това, в 22.20 ч. , филмът на Тарантино „ Омразната осморка “ с три номинации и една премия „ Оскар “, ще превземе ефира на KINO NOVA.

Марк Уолбърг ще би трябвало да се оправи с една от най-големите индустриални повреди в съвремието в екшън-трилъра „ Море в пламъци “ в сряда, 6 февруари, от 20.00 ч. , а в 22.10 ч. Клинт Истууд и Рене Русо ще се впуснат в напрегната игра на котка и мишка с Джон Малкович в екшъна „ Под прицел “ .

 кино Lionsgate

Кампанията „ Треска за Оскари “ продължава в четвъртък с „ Чудо “ – трогателната история на 11-годишно момче, което е родено с друго лице, само че се старае да гледа позитивно на живота, макар компликациите. В 22.20 ч. отличената с премия „ Оскар “ сантиментална драма на Мартин Скорсезе „ Невинни години “ ще придвижи феновете в Ню Йорк през 19-ти век, където млад юрист и разграничена от брачна половинка си жена се влюбват.

В петък, 8 февруари, от 20.00 ч. по KINO NOVA следва същинската приключенска драма – „ Призракът и мрака “ , а в същия ден в 22.10 ч. – трагичният романс на Кристин Скот Томас и Ралф Файнс в лентата със забележителните 12 номинации и 9 награди „ Оскар “ – „ Английският пациент “ .

 филми NOVA

Премиерната приключенска анимация „ Смелата Ваяна “ ще допре сърцата на дребни и огромни в събота от 20.00 ч. Безстрашното момиче ще тръгне на епично странствуване из Тихия океан, с цел да избави острова, на който живее, от полубога Мауи, предизвикал заболяването му, открадвайки сърцето на богинята Те Фити. Веднага по-късно музи от същински събития „ Ловец на лисици “ ще опише тъмната, само че невероятна история на невероятните взаимоотношения сред екстравагантен мултимилионер и първенец по битка.

Край на втората седмица на „ Треска за Оскари “ ще сложат приключението на Кевин Костнър в „ Робин Худ: Принцът на разбойниците “ от 20.00 ч. и сантименталната комедия, развенчаваща модерните легенди за хубост и съблазън, които усложняват връзките сред хората с Барбра Стрейзанд – „ Oгледало с две лица “ от 23.00 ч. по KINO NOVA.

 Оскар награди Getty

Финал на акцията на 24 февруари ще сложи специфичното студио „ Треска за Оскари: Голямата нощ “, което ще стартира в 22.45 ч. по NOVA, а в 23.30 ч. ще се придвижи в ефира на филмовия канал KINO NOVA, с цел да посрещне старта на дълго чаканата гала на влиятелните награди „ Оскар “. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно напълно скоро.

Дотогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с извънредни изявленията и репортажи по NOVA , както и със селекцията филми, част от акцията „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA - всяка вечер от 28 януари от 20.00 ч. Най-запалените кино почитатели ще имат опцията да завоюват специфични брандирани награди във Фейсбук.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР