Начало Как да се включа Вдъхновените Свободна след 15 години

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Свободна след 15 години
Коментари Харесай

Свободна след 15 години в затвора: случаят Синтоя Браун

Начало Как да се включа Вдъхновените Свободна след 15 години в пандиза: казусът Синтоя Браун Съдът в Щатите се произнесе по случая, възмутил американското общество  Сабина Иванова 9 август 2019, 06:51  Свободна след 15 години в пандиза: казусът Синтоя Браун Източник: Istock/Getty Images
лучаят Синтоя Браун, който стана печално прочут в Щатите, най-сетне стигна до своята развръзка.

Момичето, което прекара 15 години в пандиза и провокира вълна от ужас, отвращение и промени законодателната система на щата Тенеси чу окончателната присъда по нейния проблем.

Какво се случи със Синтоя Браун?

На 16 години Синтоя бяга от у дома и попада при 24 годишен мъж, с който стартира да живее. Поради липса на пари обаче, той стартира да я продава на други мъже, да я бие, дрогира и заплашва. Той я дава за по-дълго „ прилагане “ на Джони Алън.

Джони заплашва Синтоя, че ще я простреля в случай че не прави, каквото й каже. По думите на момичето, тя взема решение да работи първа и вместо да изчака, с цел да види какво ще й се случи, тя взима револвера й го прострелва първа. Той умира на място.

Вижте тази обява в Instagram.
did we somehow change the definition of #JUSTICE along the way?? cause..... Something is horribly wrong when the system enables these rapists and the victim is thrown away for life! To each of you responsible for this child's sentence I hope to God you don't have children, because this could be your daughter being punished for punishing already! #FREECYNTOIABROWN #HowManyMore

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Ное 21, 2017 в 5:12 PST

Така Синтоя попада в пандиза и получава присъда от пожизнен затвор, като има право да апелира откакто излежи 51 години.

Заради нейният случай законодателството на щата Тенеси се трансформира, като лицата под 18-годишна възраст не могат да бъдат съдени за проституция, а са обсъждани като жертви на трафик.

Писъдата на Синтоя обаче е със задна дата и макар че законът е трансформира поради нея, тя не може да се възползва от тази корекция - един от най-големите парадокси на комплицирания й проблем.

Докато е в пандиза, Синтоя приключва гимназия и става съветник на други девойки, които са в нейното състояние.

Cyntoia Brown has been released from prison just in case y’all didn’t know pic.twitter.com/exxMZjxVqu
— tony janeā stark⎊ (@heyyitsjanea) August 7, 2019
В ранната заран на 7 август, тя беше освободена откакто прекара 15 години в пандиза. В идващите 10 години присъдата й ще бъде условна и тя ще би трябвало да се явява пред управляващите, като в случай че пропусне срещата с органите на реда, може да попадне назад в пандиза.



Вече на 31 години, тя е твърдо решена да употребява опита си, въпреки и отрицателен, с цел да не допусне повече дами и девойки да попаднат в нейната обстановка.

"Нямам самообладание да употребявам опита си, с цел да оказвам помощ на други млади дами, потърпевши от полов тормоз и употреба ", сподели Синтоя след излизането си от пандиза.

Съдбата на момичето, което е прекарало половината от живота си и е чакала 15 години, с цел да разбере дали присъдата й е дефинитивна, развълнува и средите на шоубизнеса. За момента има клюки, че Нетфликс желаят да купят правата за снимане на историята й.

Звезди като Риана, Лана Дел Рей и Кара Делевин се оповестиха в отбрана на Синтоя, а юристите Ким Кардашиян поеха случая на момичето.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР