Начало Как да се включа Вдъхновените Българин подобри втори рекорд

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Българин подобри втори рекорд
Коментари Харесай

Българин подобри втори рекорд на Гинес

Начало Как да се включа Вдъхновените Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ) Борис Налбантов споделя повече за второто си достижение в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg  Силвия Прибиловска 8 ноември 2019, 16:51  Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ) Източник: Личен списък
ългарин влезе за повторно в книгата на върховете на Гинес.

Борис Налбантов усъвършенства международното достижение за най-вече набирания за една минута с тежести.

На 1 август Борис съумява ва направи 38 набирания с 40-паундова раница или 18 кг., три месеца по-късно достижението му е утвърдено и той публично е вписан в книгата на Гинес.
 Борис Налбантов
“Изключително доста се зарадвах, когато получих утвърждение на втория ми връх. Преди две години си споделих, че ще съумея и ето го и резултатът.

Вдъхновява ме това да усъвършенствам себе си и правейки го желая да стимулирам, колкото се повече хора да ме последват” , споделя Боби в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg и “Вдъхновените”.

Борис е образец по тази причина по какъв начин може извънредно сполучливо да се съчетават професионалното развиване и спорта.



Тази жена ще ви въодушеви да спортувате. Веднага!

Той е правист по обучение и е ученик на съветската гимназия в София 133 СОУ „ А.С.Пушкин “.

В момента работи като юрист, а в свободното си време е треньор по Cross Fit в зала CrossFit681.

Българин усъвършенства международен връх на Гинес (ВИДЕО)

През 2017 година Борис Налбантов слага първия си връх за най-вече набирания за една минута. Още тогава той си е набелязва и второто предизвикателство и две години по-късно го реализира.

От 6-годишен е почнал да тренира битка, а 12 години се е състезавал и професионално.

Вижте тази обява в Instagram.
С риск да прекаля малко с позьорщинага през днешния ден, оправдавам се за което, само че по този начин ми пристигна, ето къде го инсталирах този запустял документ - все измежду неща за които съм работил и които съм постигнал с кеф и мога да нарека свои! Малко или доста, няма значение - това е от мен за в този момент, само че не всичкото, ще има още! П. П. След церемонията за дипломирането, като си получа и дипломата по право, ще си я сложа и нея тук, за многообразие, да не е единствено спорт. П.П 2 Пожелавам на всеки един човек, да се стреми към нещата които желае и да ги реализира, в множеството случаи си заслужава, а и да не си - опита постоянно си заслужава, бъдете здрави, щастливи и сполучливи през новата година!

Публикация, споделена от Boris Nalbantov (@boris.nalbantov) на Яну 4, 2018 в 12:30 PST

В подготовката си Боби натъртва върху точното осъществяване на набиранията. Изискванията на Гинес са свързани с вярната позиция на ръцете, краката и главата.
 Борис и Чарли
„ От дребен обичам да се набирам, безусловно всяка седмица в тренировките си включвам общо сред 1000-1500 набирания. Спортът е неизменима част от моето ежедневие “, показва рекордьорът.

Българските международни върхове - обстоятелства във видео

Освен правист и състезател, Боби е фен и на рисковите прекарвания, походите в планината и обожава да разхожда кучето си Чарли.

Следващите му цели са нови два върха и счита да ги реализира в най-скоро време.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР