Начало Как да се включа Вдъхновените Невяна Владинова: Искам да

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Невяна Владинова: Искам да
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Искам да дам пример, че никога не трябва да се отказваме

Начало Как да се включа Вдъхновените Невяна Владинова: Искам да дам образец, че в никакъв случай не би трябвало да се отхвърляме (ВИДЕО) Златното момиче Невяна Владинова споделя за любовта си към художествената гимнастика и премеждията по време на спортната ѝ кариера в изявление на Силвия Прибилвска за Vesti.bg  Силвия Прибиловска 8 май 2019, 07:36
латното момиче на България Невяна Владинова е една от най-хубавите състезателки в света по художествена гимнастика.

Неви има изключителна хубост, личен жанр, борбен дух и в никакъв случай не се отхвърля. Композициите й са изпълнени с рискови детайли, а представянията й постоянно са извънредно атрактивни.
 Невяна Владинова
“Много обичам художествената гимнастика, това е животът ми и съм се отдала на нея. Хората, които толкоз ме обичат и ми имат вяра, ми дават мощ да не преставам.

Искам да бъда образец за дребните деца, че в никакъв случай не би трябвало да се отхвърлят, тъй като когато обичаш нещо, би трябвало да го правиш до край ”, споделя Невяна Владинова в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg и “Вдъхновените”.

Любовта й към гимнастиката пламва бързо, още когато е дете, а преди този момент мечтае да стане актриса.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА НЕВЯНА ВЛАДИНОВА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Златното момиче на България Невяна Владинова  Невяна Владинова  Златното момиче на България Невяна Владинова е една от най-хубавите състезателки в света по художествена гимнастика. Неви има изключителна хубост, личен жанр, борбен дух и в никакъв случай не се отхвърля. Композициите й са изпълнени с рискови детайли, а представянията й...  Златното момиче на България Невяна Владинова е една от най-хубавите състезателки в света по художествена гимнастика.  Неви има изключителна хубост, личен жанр, борбен дух и в никакъв случай не се отхвърля. 
"Бях дребна - на шест години,когато се разхождах с майка ми в центъра на Плевен. Срещнахме гимнастички, които носеха уредите си и в действителност те ме сграбчиха от пръв взор ", споделя 25-годишната гимнастичка.
 Невяна Владинова
Невяна стартира да се занимава по-сериозно с художествена гимнастика от 11-годишна възраст, когато се мести от Плевен в София, с цел да тренира.

Влиза в националния тим на България през 2013 година Следват голям брой сполучливи представяния на републикански и интернационалните шампионати, участия в международни купи и гранд-при шампионати.

Защо българин остави кариерата си на "Уолстрийт "

“Единственото, за което скърбя е, че художествената гимнастика ме лишава от времето със фамилията и обичаните хора.

Сестра ми, с която сме доста близки, неотдавна ми описа в действителност какъв брой доста съм й липсвала. Въпреки това аз съм им признателна за цялата поддръжка във всеки един момент”, споделя златното момиче.
 Невяна Владинова
През 2016 година Невяна Владинова се класира седма по време на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, като е единствената българска представителка в самостоятелната конкуренция.

Борис Павлов е на 30 години и се завърна в България. Вижте за какво

“Участието ми на Олимпиадата в Рио де Жанейро е една сбъдната фантазия. Това беше най-интересното съревнование, тъй като срещах освен гимнастички, а всички най-хубави спортисти на света”, показва тя.

По време на Световната купа по художествена гимнастика през 2017 година В София, Неви печели пред цялостна зала.
 Невяна Владинова
“Това бе жестока премия, тогава завоювах и съвсем всички медали във финалите и считам, че беше едно от най-силните ми надпревари в спортната ми кариера”, спомня си българската гимнастичка.

Един от най-трудните моменти в кариерата на Невяна Владинова е през 2018 година, когато раздира връзки на глезена и това се оказва сериозна контузия, която я изкарва от залата за 2 месеца.

Българи впечатляват милиони по целия свят с образни изкуства

“Аз съм играч, който бързо влиза във форма, само че ми се отрази на душeвността. Изпуснах съвсем целия първи сезон, а идващите две шампионати не бяха от най-силните ми. В този интервал се замислих дали да се откажа.

Искам да благодаря на моята треньорка Бранимира и госпожа Раева, че повярваха в мен тъкмо, когато бях на ръба и не позволиха да се откажа. Те ми дадоха още един късмет и сега съм наедно с другите, което аз оценявам”, споделя Владинова.
 Невяна Владинова
През идната година българската състезателка счита да се състезава на Олимпийските игри в Токио. След тях Неви обмисля да приключи спортната си кариера като професионален играч.

Кое е най-ценното, което можем да дадем на децата

“Много ще е мъчно да се разделя със спорта, само че най-вероятно ще остана в него по някакъв метод. Не може цялостен живот да сме гимнастички, желая да опитвам нещо друго, само че надали ще се откъсна напълно от художествената гимнастика”, показва Невяна Владинова.

Стани един от Вдъхновените, изпратете историята си тук.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР