Началникът на щаба на Военно-въздушните сили полк. Димитър Георгиев бе

...
Началникът на щаба на Военно-въздушните сили полк. Димитър Георгиев бе
Коментари Харесай

Началникът на щаба на ВВС: Винаги ще правим всичко възможно българското небе да остане чисто 

Началникът на щаба на Военно-въздушните сили полк. Димитър Георгиев бе посетител в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия, на което приказва по тематики, свързани с ръководената от него авиация.

" Днес отбелязахме 110 години от основаването на българската бойна авиация. 110 години българското небе се пази от български самолети и български летци. Горди сме с това. Ние сме измежду първите страни в Европа и света, които за първи път употребяват авиацията за бойни задания ", сподели той.

" Правим всички старания българската авиация да извършва отговорностите си. Ние би трябвало да подсигуряваме суверенитета на страната си и да пазим териториалната й целокупност. Независимо от компликациите и дългогодишното неглижиране и недофинансиране на бойната авиация, желая да ви уверя, че поставяме всички старания българското небе да остане чисто и без значение от комплицираната интернационална конюнктура ще създадем всичко допустимо това да се случи и да разчитаме единствено на българските летци да пазят българското небе ", безапелационен бе полк. Георгиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР