Началникът на отдел “Миграция бе задържан от Областната дирекция на

...
Началникът на отдел “Миграция бе задържан от Областната дирекция на
Коментари Харесай

Блезници щракат! Задържаха висш полицай за подкуп

Началникът на отдел “Миграция ” бе арестуван от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

По информация на източници на NOVA, това се е случило в миг на приемането на рушвет. 
-->
Акцията е на " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестяват, че са арестувани още двама души, съпричастни към осъщественото закононарушение, както и две дами, правили преводачески услуги. Издирва се още едно лице.

Разкрита е незаконна скица за ходатайство при набирането на претенденти за приемане на виза вид D, даваща право на дълготрайно престояване в страната. За задачата Т.К. и С.С.  намирали адреси, на които фиктивно записали чужденци, без да имат желание да обитават на тях.

В качеството си на шеф на група „ Миграция “ при ОДМВР-Разград П.М. е трябвало да прави инспекции дали фактически посочените лица се намират на дадените адреси, което свое обвързване той не е изпълнявал, показват от пресцентъра на прокуратурата. 

При същата акция са арестувани още две лица, съпричастни към осъщественото закононарушение, както и две дами, правили преводачески услуги. Издирва се още едно лице, оповестиха по-късно от пресцентъра на прокуратурата. В случая се касае за незаконна скица, при която двете лица са посредничили при набирането на претенденти за приемане на виза вид D, даваща право на дълготрайно престояване в България. За задачата те намирали адреси, на които фиктивно записали чужденци, без да имат желание да обитават на тях. Като шеф на група „ Миграция “ при ОД на МВР-Разград Павел Маринов е трябвало да прави инспекции дали фактически посочените лица се намират на дадените адреси, което той не е правил, прецизират от пресцентъра на прокуратурата.

Подробности за случая, който се следи от Окръжната прокуратура в Разград, ще бъдат дадени на следващия ден в 7:00 часа пред постройката на прокуратурата в града, заяви още окръжният прокурор на Разград. Тодоров добави, че следва прокуратурата да уточни обвиняването на Павел Маринов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР