Началникът на ДАИ в Пазарджик Владимир Добрев провел "изнесено обучение"

...
Началникът на ДАИ в Пазарджик Владимир Добрев провел "изнесено обучение"
Коментари Харесай

Шеф на ДАИ заведе подчинените си да видят как е в затвора

Началникът на ДАИ в Пазарджик Владимир Добрев провел "изнесено образование " на подчинените си в локалния затвор, като превантивна мярка против корупцията.

Заради възпитателната акция Добрев е намален в служба за 6 месеца, той апелира наказването си пред Административния съд и печели, заяви Дарик.

На 8 юни Добрев завел за осъществяване на инструктаж в пандиза в Пазарджик подчинените си, които били на работа този ден. На входа им били взети персоналните карти и мобилните телефони, след което били вкарани в килиите, описват участници в сюжета. Гостите били съпроводени от надзиратели, а до момента в който вървели по коридорите, били обсипани с намеци, обиди и насмешки от пандизчиите. Шефът на Областния отдел „ Автомобилна администрация “ допълвал шока с подмятания, че това чака всички извършители на закона и нарушители.

След нетрадиционната мярка против корупцията част от чиновниците на ДАИ в Пазарджик изпаднали в нервозен срив от преживения стрес.

Според Добрев никой не е принуждаван да върви в пандиза, а чиновниците са посетили единствено една килия, преди да обсъдят положението на „ Автомобилна администрация “ и последните арести за корупция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР