Началната тръжна цена, определена за 9-годишното "Пежо 607" от Общинския

...
Началната тръжна цена, определена за 9-годишното "Пежо 607" от Общинския
Коментари Харесай

Рок колата на кметъла Цонко Цонев отива на търг

Началната тръжна цена, избрана за 9-годишното "Пежо 607 " от Общинския съвет в Каварна е 25 115,00 лева без Данък добавена стойност.

Търгът ще се организира на 21 декември от 14 часа в стая 209 на постройката на локалната администрация в морското градче и ще бъде обществен с очевидно наддаване.

Автомобилът, по чиято тапицерия са оставили подписи десетки митове на рока, гостували в Каварна в интервала от 2008 до 2015 година, е неповторим по своята същина. Той е с дата на първа регистрация 13 март 2008 година

Тръжните документи се заплащат в касата на общината на ул. „ Добротица” № 26 до 18 декември, като цената на един комплект е 50 лева Срокът за подаване на заявките е до 20 декември в деловодството на Община Каварна.

През юни актуалният кмет на Каварна Нина Ставрева съобщи, че подписите на международните рок звезди върху автомобила на Община Каварна може да се преглеждат като увреждане на общинско имущество .

„ Не мисля, че служебният общински автомобил е най-подходящият обект за полагането на подписите на великите рок имена, които са били посетители на България”, разяснява тогава тя.

Цонко Цонев пък разяснява: „ Вече се усещам като един истински Лорд Волдемор, който унищожава общинско имущество”.

Той изясни, че автомобилът е употребен единствено по предопределение и напомни, че с него са транспортирани международни музикални митове като Алис Купър и Емир Кустурица.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР